Şimdi Ara

XPERİA Z Yİ SATIP DİSCOVERY ELİTE E GEÇMEK MANTIKLI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üzerine para koymadan da alınabilir sanırım çok temiz sony eurosia garantili xperia z+hafıza kartı+kılıfları+üzerindeki spigen tempered glass ile beraber falan 1200'e satıp daha yüksek donanımlı elite'e geçmek mantıklı mı?

tek çekincem elite'in boyutunun büyük olması (ki bana xperia z bile büyük geliyor) bir de pili çok kötü elite'in. o donanıma o pil akar gider.

• 1200e nasıl satıcaksın sıfırı zaten 1200, abim 2 ay önce 1300e aldı world kart olsaydı 100 tl daha kardaydık, şimdi daha da aşağı inmiştir herhalde.
  • Acele etmeyin, elite bir çıksın satılmaya başlasın. Kullanıcı deneyim ve yorumlarına göre hareket edin. Efsanede olabilir, balonda...
  • ya fiyata çok takmayın kaça satarsam farketmez. benim sorduğum xperia z den elite e geçmek mantıklı mı
  • Elite 2 ye katlar z yi her turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Elite donanım olarak daha iyi olsa da Sony kalitesi var sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

bir de discovery forumuna sorayım:

üzerine para koymadan da alınabilir sanırım çok temiz sony eurosia garantili xperia z+hafıza kartı+kılıfları+üzerindeki spigen tempered glass ile beraber falan 1200'e satıp daha yüksek donanımlı elite'e geçmek mantıklı mı?

tek çekincem elite'in boyutunun büyük olması (ki bana xperia z bile büyük geliyor) bir de pili çok kötü elite'in. o donanıma o pil akar gider.

Sakın öyle bir hataya düşme !! Yapacagın şey at tan inip eşege binmek olur

Sony gibi markadan GM GİBİ ÇİN MALI , SORUNLARI OLAN FİRMAYA BULAŞMA

yerinde olsam xperia z mi bırakmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yine eksilenecek bi yazı daha yazıyorum herkes adımdan dolayı eksiliyo artık sadece neden discovery var fanboysun sen diye :d

Elite S800le gelirse fiyatı 1049 TL gibi bişey olur ve World karda 100 tl indirimle falan olur size 1000 TL

Al bi 50 TLye pb ve 20$'a 64 gb OTG USB(Telefonlar için özel üretildi) 1090 TL gibi bişeye geliyor telefon. 64 gb müzik film 32 gb uygulama bence yeterli 5.5 IPS2 LTPS ekran 401 ppi gayet yeterli. 2500 mAh batarya ne kadar yeter bilmiyorum ama 300 mAh bataryalı G2nin Discodan pek farkı yoktu. Bu cihazda ikisinin arasında olacaktır. Ama Biraz daha çıkablirsen Z1C 1.500Den geliyor 4.3 HD IPS ekranı ve 2300 mAh bataryasıyla G2den Eliteden ve Z1den daha performanslı birşey bekliyorum ben. Zyi saymıyorum bile ilk çıktığında bile eskiydi resmen TFT ekran Suya dayanıklı denip diğerlerinden bi farkı olmayan telefon . S4 Pro gibi Çok eski batarya performansıda iyi olmayan işlemci Disco2 Moto X Xiaomi Hongmi 1s gbibi daha düşük bütceli telefonların gerisinde.

• Geçtigin zaman daha hızlı bir telefon olacak snapdragon 600 bile full hd'de yeterli degil xperia z s4 kullanıyordu sanırım çok daha rahat oyun oynarsın ekran konusunda birazcık çok az :D gelişme olur elitede Japon display var.Tabi en önemlisi seninde dediğin gibi pil 2500 mah iyi sonuç vermiyecektir.
    Bence bekle piyasaya çıksın incelemeleri yayınlansın bakalım gm bizi dinleyip ekranda ve pilde geliştirme yapacak mı? Ona göre kararını verirsin

EDIT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedl -- 19 Şubat 2014; 19:25:02 >
  • Z işini görüyosa değiştirme bence. Nedir bu habire telefon değiştirme hastalığı

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş belki gerçek fullhd deneyimi yaşamak istiyordur. S800AC andorid ekosistemini çalıştıran en iyi işlemci ha o gelmedi note3 z1 gibi en üstteki cihazlar bile S800 kullanıyor ki FHDyi adam gibi calıştıran cihazlar bunlar. Veya telefona root atmadan fullhd kalitesinde oyun oynamak istiyordur.

Daha büyük ekran istiyordur. Ve aynı zamanda daha güzel ve güneşte bakılabilen bir ekran

Eğer çıkarabiliyorsa elinden cebinden kuruş çıkmadan elite alması çok daha mantıklı değil mi ?

Sonuçta kötü ekran - Çok eski işlemci - FullHD'yi ağlatan gpu - daha az ram - daha küçük ekran yerine bunların iyilerini kafa kafaya yani cebinden beş kuruş çıkmadan niye değiştirmesin ki ?
  • Elite banada buyuk geldi ya.Kafam karisti benm en fazla 5"telefon alabilirm ellerm kucuk biraz.Bu nedenle htc one2 eger uygun fiyat olursa alabilirm.5.5" buyuk degil mi ya cercevelerde g2 gibi ince degil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

bir de discovery forumuna sorayım:

Sakın öyle bir hataya düşme !! Yapacagın şey at tan inip eşege binmek olur

Sony gibi markadan GM GİBİ ÇİN MALI , SORUNLARI OLAN FİRMAYA BULAŞMA

yerinde olsam xperia z mi bırakmam

Çok komiksin be dostum

Telefonu Gionee diye bir firma üretiyor en kaliteli çin firması, çinin adı çıkmış sadece tabii adamlar replika alıp çin malı kötü diyolar.

Bu arada telefonlarını çinde üretiyor, Samsungda Apple'da.
    Çünkü orda insan nüfusu çok olduğu için ucuza çalışacak adam bulabilirsin o yüzden en büyük firmalar bile çinde üretiyor.

Bilgisiz ezik seni

/>

Normalde uzunca açıklama yapıcaktım fakat sana en layıgı buydu attıgın yoruma uygun .

general mobile fan boylugunu başka yerde yapma anlayışlı olmazlar

BU ARADA ŞİKAYET ETTİM 'BİLGİSİZ EZİK ' Diyerek hakarette bulunmuşsun

Aynaya bakmayarak yorum yazmanı öneririm

• Z işinizi görüyorsa bence de değiştirmeyin hocam. Eğer illa de değiştireceğim diyorsanız Z1 Compact'a bakmanızda yarar var bence.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorsan kesinlikle telefonunu değiştirme. Sıkı bir oyuncuysan ve senin için oyun performansı önemliyse Elite değerlendirilebilir.
  • hangi açıdan bakarsan bak mantıksızdır.
  • Boşuna değiştirme çok mantiksiz.

• Elite'da yaptığını Z'de de yapabilirsin.Değiştirmeye gerek yok bence

• Arkadaşım bence sen ne istiyorsan onu yap böyle bu işin içinden çıkman mümkün değil. Benim tavsiyem ise sonuçta elitenin özellikleri ortada kafaya koymuşsun değiştirmeyi en iyisi değiştir. Sony kalitesi falan filan hikaye adamlar sana ömürlük telefon yapmıyolar ya yapsalardı her marka bu kadar telefon çıkarmazdı sat kurtul özellik bakımından elite xperia z yi 10a katlar özellikleri için alınabilecek telefon zaten aynı özellik note3 de var birebir olmasada ama telefon 2000 lira elite ise 1200den girmesi bekleniyo. Kafana nasıl yatıyosa öyle yap arkadaşım iyi forumlar.
  • Elite 1000 dolardan cikmazsa alma hindistanda 23000 hint rupini 800 tl ediyor ve bu fiyat ac versiyonunun bize aa versiyonu gelecek 1200 e nexus 5 bulunuyor dolarin dusmesi gm i etkilemiyor umurlarinda bile degil dusmesi yukseldimi bindirmeyi bilir onlar telpa kalitesizliginden bahsetmeme gerek bile yok iki uc aya nexus 5 i bin 1200 arasi bulursun cihazlarindan ips ekrani hdr modu cikarip satan bir firmaya bulasma derim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.