Şimdi Ara

XPERİA Z Yİ SATIP DİSCOVERY ELİTE E GEÇMEK MANTIKLI MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kvothe6

bir de discovery forumuna sorayım:

üzerine para koymadan da alınabilir sanırım çok temiz sony eurosia garantili xperia z+hafıza kartı+kılıfları+üzerindeki spigen tempered glass ile beraber falan 1200'e satıp daha yüksek donanımlı elite'e geçmek mantıklı mı?

tek çekincem elite'in boyutunun büyük olması (ki bana xperia z bile büyük geliyor) bir de pili çok kötü elite'in. o donanıma o pil akar gider.

Bence geçme ben de xoeria z kullanıyorum. Bi kere tasarım olarak daha güzel. Hem su geçirmez hem de pili elite den daha fazla gider. Aslında xperia z nin pilini de hiç beğenmiyorum ama elite deki o pil iyice kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Elite 1000 dolardan cikmazsa alma hindistanda 23000 hint rupini 800 tl ediyor ve bu fiyat ac versiyonunun bize aa versiyonu gelecek 1200 e nexus 5 bulunuyor dolarin dusmesi gm i etkilemiyor umurlarinda bile degil dusmesi yukseldimi bindirmeyi bilir onlar telpa kalitesizliginden bahsetmeme gerek bile yok iki uc aya nexus 5 i bin 1200 arasi bulursun cihazlarindan ips ekrani hdr modu cikarip satan bir firmaya bulasma derim

http://gionee.co.in/estore/elife-e7.html 16 gb 2 gb ram s800 27.000 rupin - 32 gb 3 gb ram s800 30.000 rupin sen enrde buldun hocam 23.000'e s800ac version getirtip burda satalım :D

• Gmd kullanmış birisi olarak diyorum. Çok dikkat et bekle çıksın . Bir çok kişi kullansın. Sonra karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Elite 1000 dolardan cikmazsa alma hindistanda 23000 hint rupini 800 tl ediyor ve bu fiyat ac versiyonunun bize aa versiyonu gelecek 1200 e nexus 5 bulunuyor dolarin dusmesi gm i etkilemiyor umurlarinda bile degil dusmesi yukseldimi bindirmeyi bilir onlar telpa kalitesizliginden bahsetmeme gerek bile yok iki uc aya nexus 5 i bin 1200 arasi bulursun cihazlarindan ips ekrani hdr modu cikarip satan bir firmaya bulasma derim

http://gionee.co.in/estore/elife-e7.html 16 gb 2 gb ram s800 27.000 rupin - 32 gb 3 gb ram s800 30.000 rupin sen enrde buldun hocam 23.000'e s800ac version getirtip burda satalım :D

kendi sitesinde cogu firma yuksek fiyatda konumlandirilir beyin o sekilde daha iyi sömuruluyor satici firma ureten firmaya der benle ayni fiyata satarsan ben almam ulkemizdeki firin bakkal iliskisi aslinda firinlar daha ucuza satabilir hatta izmirde karasalihogullari ekmegi 90 kurusa satarken ekmegi gnderdigi bakkal bufe 75 krusa satiyordu bakkal dusun kactan aliyordur saygilar:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

quote:

üzerine para koymadan da alınabilir sanırım çok temiz sony eurosia garantili xperia z+hafıza kartı+kılıfları+üzerindeki spigen tempered glass ile beraber falan 1200'e satıp daha yüksek donanımlı elite'e geçmek mantıklı mı?

tek çekincem elite'in boyutunun büyük olması (ki bana xperia z bile büyük geliyor) bir de pili çok kötü elite'in. o donanıma o pil akar gider.

Sakın öyle bir hataya düşme !! Yapacagın şey at tan inip eşege binmek olur

Sony gibi markadan GM GİBİ ÇİN MALI , SORUNLARI OLAN FİRMAYA BULAŞMA

yerinde olsam xperia z mi bırakmam

Yav he he ? Sen bu fanboya takma kardeşim Elite geçmek çok daha mantıklı

• LeylaTheBand kullanıcısına yanıt

buyrun bir Android mühendisi daha linux un "l" sinden anlamayan adamlar çıkmamış telefonu kötüler böyle.

Buseffer bahaneniz ne donanımsa donanım.kaliteyse kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 20 Şubat 2014; 11:47:26 >

• Böyle sorular için çok erken değil mi ? Ürün piyasaya sunulsun. İlk Testler değerlendirmeler yapılsın. Ondan sonra yorum yapalım.
  • Özellik olarak değerlendirme de cikmasini bekle telefonun zaten alanlar goruslerini paylasir. Ben de discovery kullaniyorum ama kronik veya yazilimsal hatalar olabiliyor sonucta samsung apple tarzi altyapisi olan bi firma degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

quote:

Xperia z de yapamayipta elitede yaptigin 5 sey soyle kendimi banliyacagim oyle takilip kalirsin . @neyin kafasi madem android bilgin var soyle bakalim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeylaTheBand -- 20 Şubat 2014; 13:02:34 >

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Yeter artık!!
    insanlık ölmüş yahu. profilinin arkana saklanma koç.sanalda insan kalmamış yahu bıktım bu fanboylardan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 20 Şubat 2014; 14:30:32 >
  • Vallaha kardesim discovery elite 3000mah ile cikacak boyle bir istekde bulunuyor butun kullanicilar d2 de olan ram olayi gibi bundada oyle olacagini tahmin ediyorum olmasa bile 1-2 hafta bekle batarya stabilitesi ne olacak ona bak onemli olan yazan deger degil ne kadar kullanildigi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

quote:

Xperia z de yapamayipta elitede yaptigin 5 sey soyle kendimi banliyacagim oyle takilip kalirsin . @neyin kafasi madem android bilgin var soyle bakalim .

Elite'in yaptığını Xperia Z'de yapar ama arasında ciddi derecede performans farkı olur mesela; Real Racing 3'ü Xperia Z'de Full grafik ayarlarında oynayamazsın ama Elite'de oynarsın,Uyguluma açış hızlarında, akıcılıkta,Oyun performansında,Ekran kalitesinde Elite'in çok daha üstün olduğu apaçık ortada

• Eğer Z işini görüyorsa önermem. Ama alman iyi olur mu, olur.

Önce çıksın sonra bakarsın çaresine.

• Z1 varmı senin gerçekten yoksa iş olsun diyemi actin? Piyasaya cikmamis telefonla kıyaslamak nazil bir mantık ürünüdür Acep !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fyrat01

Z1 varmı senin gerçekten yoksa iş olsun diyemi actin? Piyasaya cikmamis telefonla kıyaslamak nazil bir mantık ürünüdür Acep !!!

ne z1'i kardeş z var bende. z1 olsa böyle bi olaya girmeme ne gerek var.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Xperia Z çok güzel bir telefon, son 4.3 güncellemesiyle çok hızlandı ve akıcı hale geldi. Full HD çözünürlüğüne rağmen oyunlarda verdiği performans hala çok iyi. Daha Z'yi değiştirme zamanının gelmediğini düşünüyorum.

Tabi ki Elite'de çok iyi özelliklere sahip ama beklemelisiniz. Çünkü Discovery'den de biliyorsunuz hemen ikinci el piyasası oluşacak.
    Z'nin ikinci el fiyatı önümüzdeki 2-3 ay boyunca düşmez ama bu arada elite çıkar ve onun ikinci el fiyatı düşer. İlle de değiştiricem derseniz az bi farkla takas bile yaparsınız.

Sony'nin kalitesini bulamazsınız onu da söyleyeyim
  • Arkadaşlar şuan ben de aynı ikilemdeyim, konuyu hortlayım dedim. Ben satıp almıcam, telefonum yok şuan

Ne dersiniz; Xpreia Z mi Discovery Elite mi? Xperianın işlemci haricinde handikapı yok gibi 100 lira kadar da ucuz ama çok önemli değil, sizlerin yorumlarını duymak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

Arkadaşlar şuan ben de aynı ikilemdeyim, konuyu hortlayım dedim. Ben satıp almıcam, telefonum yok şuan

Ne dersiniz; Xpreia Z mi Discovery Elite mi? Xperianın işlemci haricinde handikapı yok gibi 100 lira kadar da ucuz ama çok önemli değil, sizlerin yorumlarını duymak isterim.

1200 liraya 32 gb lg g2 o fiyata başka telefon alma.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şuan ben de aynı ikilemdeyim, konuyu hortlayım dedim. Ben satıp almıcam, telefonum yok şuan

G2'de tuşlar çok garip geldi, tasarımı hoşuma gitmedi açıkçası.Bir arkadaş xperia z diye bastırıyor, benim gönlüm elite'den yana. Kafam çok karışık.

• quote:

quote:

quote:

G2'de tuşlar çok garip geldi, tasarımı hoşuma gitmedi açıkçası.Bir arkadaş xperia z diye bastırıyor, benim gönlüm elite'den yana. Kafam çok karışık.

Sanal tuş büyük bir dezavantaj evet, LG G2'nin ısınma sorunu var bir de. Elite'i bir eline al boyutu ve köşeli tasarımı kafana yatıyorsa al geç; GMD gibi şarj soketi vb. kronik sorun yok bu cihazda. Tek sorunu yazılım, o da ileri tarihte gelecek olan kitkat güncellemesi ile giderilir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 13 Ağustos 2014; 23:41:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.