Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Güncelleme ile xxx sorunu çözülür mü diye soruyorsunuz da arkadaşlar ben sony de yazılımcı değilim, e kahin de değilim. Ancak bir yerlerde okuduysam size cevap verebiliyorum işte. Yani :)

Yetkili bi abiye benziyorsun, ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

root ile ilgili olarak. dün adb sürücülerini yüklememişim.yeni farkettim.(burada sadece xperia z yazan dosyayı kurdum) ilk sıkıntımı atlattım şimdi de şöyle bir sıkıntı oluyor. *#*#7378423#*#* yapıyorum display ekranına geliyorum orada takılıyor. beyaz ekranda kalıyor. bilgisayarda enter'a basınca da hata veriyor. 6-7 kere denedim ama banamısın demedi. ne olabilir?

Bende Aynı Sorunu Yaşadım. Xda'da da Bu Sorunu Yaşayan Az da Olsa İnsan Var. Pc Companion Yazılımını Tamamen Kaldırınca Bu Sorun Düzeliyor Ve Beyaz Ekranı Geçebiliyorsunuz. Bir de Öyle Deneyin :) (Yazılımı Kapatman İşe Yaramıyor, Tamamen Kaldırmak Gerekiyor)

teşekkürler grolof ve aiolos, sonunda oldu

• quote:

quote:

quote:

root ile ilgili olarak. dün adb sürücülerini yüklememişim.yeni farkettim.(burada sadece xperia z yazan dosyayı kurdum) ilk sıkıntımı atlattım şimdi de şöyle bir sıkıntı oluyor. *#*#7378423#*#* yapıyorum display ekranına geliyorum orada takılıyor. beyaz ekranda kalıyor. bilgisayarda enter'a basınca da hata veriyor. 6-7 kere denedim ama banamısın demedi. ne olabilir?

Bende Aynı Sorunu Yaşadım. Xda'da da Bu Sorunu Yaşayan Az da Olsa İnsan Var. Pc Companion Yazılımını Tamamen Kaldırınca Bu Sorun Düzeliyor Ve Beyaz Ekranı Geçebiliyorsunuz. Bir de Öyle Deneyin :) (Yazılımı Kapatman İşe Yaramıyor, Tamamen Kaldırmak Gerekiyor)

Ne yaptın ve oldu tam yazarsan örnek olur başka takılan kişilere.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado
    Yetkili bi abiye benziyorsun, ondandır

Değil mi ya

:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Nisan 2013; 21:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

quote:

Ne yaptın ve oldu tam yazarsan örnek olur başka takılan kişilere.

adb sürücülerini tam olarak tekrar yükledim (önceki yüklemede sadece xperia z yazan dosyayı kurmuştum) daha sonra sony companion programını sildim ve root işlemini yaptım. hiçbir sıkıntı olmadı

• Herkese Selamlar,

Eski Note 2, Yeni Xperia kullanıcısı olarak bende burada yerimi alayım.

Dünden beri her yerde Siyah Xperia Z aradım ama nafile, Kanyon Sony bile bulamadı. ay sonu gelecek dediler :(

bende dayanamayıp Beyazını aldım. Yarın sabah teslim edilecek inşallah pişman olmam. İlk defa Beyaz bir telefon kullanacağım için Siyah kadar ağır ve karizmatik durmayacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Herkese Selamlar,

Dünden beri her yerde Siyah Xperia Z aradım ama nafile, Kanyon Sony bile bulamadı. ay sonu gelecek dediler :(

bende dayanamayıp Beyazını aldım. Yarın sabah teslim edilecek inşallah pişman olmam. İlk defa Beyaz bir telefon kullanacağım için Siyah kadar ağır ve karizmatik durmayacak sanırım.

Demeyin öyle ya bende tam beyazında karar kılmıştım sipariş edicektim bak şimdi ikilimde kaldım gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Herkese Selamlar,

Demeyin öyle ya bende tam beyazında karar kılmıştım sipariş edicektim bak şimdi ikilimde kaldım gene.

cihazı aramaktan sıkıldığım için beyazı görmeden aldım. siyahı çok güzel duruyor fakat beyazın duruşunu bilmiyorum yarın gelince göreceğim :(

inşallah pişman olmam. cihaz piyasada kalmamış şansımıza

• htc nin kulaklıkla ses kalitesiyle karşılaştırabilen oldu mu hangisi daha iyi
  • PureXAudio v12 48mhz olanı kurdum ses gerçekten müthiş ama mx player kulaklıkta sesi kesik kesik verip tek kullaklığı iptal ediyor bilginize bende dice playerı kurdum sorunsuz çalışıyor yani mx PureXAudio uyumsuz gibi

bunun dışında fullscreen programını kurdum ama beklediğim gibi çıkmadı alt menü tuşlarını yok ediyor tamam ufaltıp büyütüyorda ama bunu yaparken üst status barı komplece gidiyor bildirimlerin sesini duyuyorsunuz ama o barı aşağı çekemiyorsunuz ikinciside kendi çıkarmış olduğu geri ve home tuşlarıda oyunlarda dikey ve yatay modda komik bir şekilde görünüyor keşke one x deki gibi oyuna girince home ve geri tuşları kaybolsaydı bunu yapacak program varmı..?
  • öncelikle paylaşımlarınız için elinize emeğinize sağlık. Bende xperia z almayı düşünüyorum fakat bi video kafamı kurcaladı.mesut çeviğin kasa ve ekran stres testi diye bi video bu vidodaki olayı açıklarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
    http://www.youtube.com/watch?v=b18U4KH2C9w
  • Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce telefon taksiden inerken cebimden düştü, arka kısımda ufak çatlaklar oluştu, cihazı turkcellden almıştım, arka kapak değişimi için servise yollandı, garanti dışı tabi, 95 lira ücret ödüycem, Acaba kapak değişince su geçirmeme özelliğinde bir sıkıntı olur mu, bilgisi ya da fikri olan var mı?
  • @can_navaro

Doğrudur, böyle bir durum söz konusu. Bu boyutta bir telefonu arka cebinizde taşıyacağınızı düşünmüyorum. Kaldı ki bu boyuttaki telefonlardan hangisini koyarsanız koyun tek patlamıcak cam yapısına sahip cihaz budur. En fazla öyle bi kuvvetten sonra ilgili yerlerde daha beyaz gösterme gibi sıkıntılar meydana gelir. Bunların benzerlerini halk tabiri ile bastırmatik telefonlarda sıkça gördük. Bilhassa nokia panellerinde.

Xperia z almayı düşünüyosanız sadece ama sadece kafanızda hoparlör sesi kalsın. Telefonun düzelmeyecek tek eksi yanı budur. Kaldı ki bana göre gayet dolgun sese sahip.

Ben ki laptop'u kendi hoparlörlerinden dinlemeyen insan, telefonu mu dinliycem o hoparlörden. Zil seslerindeki performansı ise gayet yeterli, hani amacım müzik dinlemek değil arandığımda duyabileyim ise o konuda sıkıntı yok.

@sarperd

Geçmiş olsun, ben su geçirmeme konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bu kaza sonucu 24 aylık garanti bitmiş mi oldu yani ?

• @crash garanti bitmez. sen telefonu kırarsan garantiye girmez kasko yapılması gerekir.

@sar dostum nası kırıldı ilginç ben sony centerda 4 defa yere attım 1.5metreden hızlıca hiçbirşey olmamıstı

@redkid bazı oyunlarda o otomatikman kayboluyor ama evet bazı oyunlarda öyle kalıyor o sacma olmus renk de uymuyor sırıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 19 Nisan 2013; 1:36:07 >
  • Aslında yarım metre sayılır mesafe yani taksiden inerken cebimden düştü, sanırım yerde bir taş vs denk geldi, arka kapakta ufak ufak çatlaklar var. 95 lira vericem onu göze aldım da umarım su geçirme konusunda bir sıkıntı olmaz değişince. Turkcellde bir eleman bugün sıkıntı olabilir dedi kafan karıştı. Sonyi aradığımda aldığım cevapta enteresandı. Su geçirmeye karşı bir garanti yok dediler, yani normaldede cihaz sevise gitmeden ilk alınan halde bile sertifika var ama su geçirmesi garanti kapsamına girmez dediler
  • Merhaba aresmar kardeş.
    Ben x-s den geçtim benim sorum , mesela videolara ayrı ayrı klasörler nasıl açılıyor pc den atınca hepsi albümde yer alıyor x-s te de bulamamıştım acaba android sisteminde bu yapılmıyormu? teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208237

Beyaz almakla iyi yapmışsın en azından arkadaki parmak izlerini göstermez .benimki mor çok fena parmak izi oluyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SK8KEMAL -- 19 Nisan 2013; 3:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208237

Beyaz almakla iyi yapmışsın en azından arkadaki parmak izlerini göstermez .benimki mor çok fena parmak izi oluyor :(

• quote:

Herkese Selamlar,

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.