Bildirim
Xperia Z Ön kamera ters dönme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cektikten sonra galeriden ters dondurebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer yana doğru örneğin sağdan sola dönüyor diyorsan bu normal.Ön kamera görüntüyü ilk yatay olarak ters alır.Ama düzken dikey olarak ters dönüyorsa yazılımsal da olabilir donanımsal da ancak yazılımsal olacağını sanmam öyle bir sorun yok çünkü.Servise ver öyleyse ;) -
şimdi tam sorunum şu ön kamerada bir resim çekerken ben ekranda sağ tarafta duruyorum ve kayıt olduğunda sağ tarafta kalmak istiyırum fakat çekimden sonra beni sol tarafa kaydırıyor başka bir örnek ön kameradan çekim yapılırken sol kolu havada olan bir eli kayıt olduktan sonra sağ eli havada gözüküyor sıkıntım tam olarak bu. Eskiden S3 kullanıyordum ayarlardan düzelebiliyordu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: melevolin
şimdi tam sorunum şu ön kamerada bir resim çekerken ben ekranda sağ tarafta duruyorum ve kayıt olduğunda sağ tarafta kalmak istiyırum fakat çekimden sonra beni sol tarafa kaydırıyor başka bir örnek ön kameradan çekim yapılırken sol kolu havada olan bir eli kayıt olduktan sonra sağ eli havada gözüküyor sıkıntım tam olarak bu. Eskiden S3 kullanıyordum ayarlardan düzelebiliyordu :(
O normal benim s4 tede var
İşte normal o yani kamera ışığı yandan alır sonra düzeltir onu.Sorun değil o.
quote:
Orijinalden alıntı: SPeaky
İşte normal o yani kamera ışığı yandan alır sonra düzeltir onu.Sorun değil o.
Kardeş bunu düzeltme şansımız yok mu? Yani ben ekranda sagdayken sağda kalayım sola atmasın beni? Biraz hort olacak ama ...
quote:
Arkdaşlar ön kamera ile çekim yapmak istiyorum fakat çekimden sonra resim ters dömüş kaydoluyor bu sorunu nasıl çözebilirim
çözebildiniz mi hocam bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
quote:
şimdi tam sorunum şu ön kamerada bir resim çekerken ben ekranda sağ tarafta duruyorum ve kayıt olduğunda sağ tarafta kalmak istiyırum fakat çekimden sonra beni sol tarafa kaydırıyor başka bir örnek ön kameradan çekim yapılırken sol kolu havada olan bir eli kayıt olduktan sonra sağ eli havada gözüküyor sıkıntım tam olarak bu. Eskiden S3 kullanıyordum ayarlardan düzelebiliyordu :(
Eğer telefon gerçekten dediğinizi yapıyorsa bence telefonu ebayda satın, yüzbinlerce hatta milyonlarca dolar kazanırsınız çünkü dünya üstünde böyle bir teknoloji yok. Hiçbir kamera çekimde bir insanın sağ elini indirtip sol elini kaldıramaz
-
Bende aynı sorunu yaşıyorum s3 kullanıyorum sen bu sorunu nasıl çözdün s3 te banada anlatır mısın lütfen gerçekten çok sinir bozucu bi şey
G2de ayarı değiştirince düzelmişti.Ters döndürmeyi kapatın ön kamera ayarlarından.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bugun bende baktım ki böyle bir hata var internetten araştırmak istedim ama çözümü bulamadım,albümden halledicen kardeşim,albümden fotoğraf düzenleyicisine giriceksin,orada ayna diye bir seçenek var ; aynaya tıkla ilk çektiğin ki gibi olur :) deminden hallettim ben,kolay gelsin. -
Ya da güncellemeyle alakalı birşeydi -
Konu biraz hort olacak ama sorunu yaşanyanlar için çözüm aşağıdaki yazıda anlatılmış.
http://teloji.com/on-kamera-ters-cekiyor-cozumu/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X