Şimdi Ara

xperia z mi nexus 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony xperia z almayı düşünüyorum ama zamanı mı geçti işlemcisi düşükmü diye tereddütlerim var nexus 5 de ise kamera düşük geldi benim için kamera da önemli öneriniz nedir ? bu telefonlardan başka bu fiyata önerilerde alabilirim...

• g2 alabilirsin aynı fiyatlara yada z1 compact
  • limit 1300 g2 ve compakt bu fiyatın üstünde degil mi?
  • Kardesim Xperia Z yi tereddütsüz tavsiye ederim . O özelliklerle düzgün kullanirsan en az 5 yıl daha gider.Hem şuanda Xperia Z ye gelen sistem güncellemesi ile Android 4.4 Kitkat ta oldu kaçırma derim.
    Nexus 5 te cok iyi bie cihaz ama kullanilan saf android hoşuma gitmiyor bazi arkadaslar cok seviyor ama benim tel.de saf android casper via v4 ben süper bir ozellik goremedim saf androidde yardimci olabildiysem ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whıterain

limit 1300 g2 ve compakt bu fiyatın üstünde degil mi?

paralel ithalat olarak bulabilirsiniz.http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-d802-32-gb-gold-akilli-telefon/980003614 (farklı renkleride var)http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Compact_148355.html?gclid=CjkKEQjwlIqdBRDy6JSK4Lmn1akBEiQAVa9dPYVhEg_LNyU_fWhPefkdCLljaqsGxD5aeQXLQWnzks7w_wcB

• stackman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

• Paralel ithalat güvenilir mi peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one mi lumia 925 mi acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbulbilisime bakabilirsiniz nexus 5 ya da dilerseniz g2 bakin z nin donanimi geri kaliyor bunlarin yaninda. ayni fiyata daha iyisini almak varken yanlis yapmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Paralel ithalat güvenilir mi peki ?

açıkçası aldığın siteye göre. örneğin bizdeuygun.com un çoğu ürünleri paralel ithalat. ama adamlar profosyenel olmuş. hiçbir sıkıntı çıkmıyor. herhangi bir problemde 7 gün içinde koşulsuz iade var. ben 2 kere alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı. bir tanıdığım var geçende bir tane lg g2 bir tanede iphone 5c aldı kendilerine bir sorun çıkmamış. kapıda ödeme de olduğundan bence gayet güvenilir.
  • quote:

Paralel ithalat güvenilir mi peki ?

verdiğim linkteki kliksayı reklamlardan görüyorsundur sabancının güvenli bir yer.bizdeuygun da güvenli bir site
  • Teşekkürler arkadaşlar çok sağolun...

• kliksa-Teknosa yetkili servis ürünü satıyor.
  • Nexusu boşver , Z veya g2 al ama bana göre g2 almalısın beğenmediysen Z.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

Nexusu boşver , Z veya g2 al ama bana göre g2 almalısın beğenmediysen Z.

Şu anda 2 tane arkadaşım da g2 var o yüzden farklı bir telefon istiyorum sony yada nexus ama ışte birisinde işletim iyi diğerinde kamera ses filan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.