Şimdi Ara

Xperia Z 4.3 VE 4.4.2 Root Yapma!Çok Basit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet millet hiç konuyu uzatmadan açıklamaya geçiyorum…Yapacağımız çok çok basit yöntemle Xperia Z model telefonumuzu 4.3 ve yeni gelen güncellemesi 4.4 için rootlayacağız.

Önemli husus bu rootlamada Bootloader kilidini açmayacağız yani garanti dışı kalma söz konusu değil,SuperSu,Superuser ile rootu kaldırabiliriz yada Sony Companion ile tekrar yazılım yükleyerek rootu kaldırabiliriz.

Şimdi linkten Towelroot programını indirip telefona kurun ve butona basın bir süre bekleyin root yapıldığına dair yazılar çıkacak.Programı açtığınızda avast vb koruma programlarınız varsa engelleyebilir, izin verin yada bu programları kapatın.

Towelroot Apk Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın
    Veya Towelroot sitesi http://towelroot.com/

Hemen ardından programdan çıkabilirsiniz.Google Play’den SuperSu programını indirin ve telefonunuzu normal şekilde kapatıp tekrar açın.

Şimdi Super Su programını açın ve Normal şekilde güncelleştirmesini gerçekleştirin

Tekrar Google Play’e gelip RootChecker proramını indirin ve açın…SuperSu izin ekranı çıktıysa zaten root işlemi başarılıdır.Ardından RootChecker ile root kontrolünüzü gerçekleştirebilirniz.

ÖNEMLİ:

1. 4.4 son güncellemeleri almış cihzda işlemi gerçekleştirdim sorun yok.

2. SuperSu veya Superuser programlarından biri omadan KESİNLİKLE ROOTLU telefon kullanmayın!Bu programlar ROOt yetkisini kullanan programları kontrol ediyor.Aksi taktirde telefondaki tüm kişisel verileriniz sizin haberiniz olmadan başka kişilerin eline geçebilir!

NOT:Konu ile ilgili olarak armutyus arkadaşın root açıklaması var.Bende ordan yola çıkarak daha kısa ve basit olan yöntemi ingilizce sayfalar vasıtasıyla bulup sizlerle paylaştım.

XPERIA 4 4.4.4 İÇİN ROOT YÖNTEMİ TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BAKAN -- 26 Ekim 2014; 16:47:32 >

• cihaz rootlu hali ile resmi güncellemeleri alabiliyor değil mi.?
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Evet alır bunda bir sorun yok. Güncellemeler ota, yani wifi ile yapılırsa root gitmez. Fakat pc kullanarak yaptığın güncellemeler ile root yetkin gider. Rootlu cihazda, fabrika ayarlaeına dön diyerek cihazı sıfırlamak root yetkisini götürmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bootloader kilidi açılmadan yapışmış basit bir Roottur bu.Ne garanti ne güncellemelrde sıkıntı çekersiniz.Yazıda da belirtildiği gibi root özelliğini kaldırmanı bile ypılışı gibi kolaydır.
  • 4.3 kullanıyorum şu an sıkıntı yaratır mı ?
  • SP'de denedim başarılı :) Teşekkürler.
  • Kanımca 4.4 lü tüm sürümlerde işe yaraycağı muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    11 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sera444

4.3 kullanıyorum şu an sıkıntı yaratır mı ?

Root yöntemi çok basit olduğu için tek sıkıntı çıkar o da rootlanmaz sadece onun için deneyebilrisiniz.
  • Rootladıktan sonra SuperUser yüklemeyi unutmayın patlatırsınız teli.
  • Şu root işini hâlen tam manasıyla kavramış değilim yahu. Çok mu şey kaybediyorum acaba
  • hayır tabikide telefonu kullanmanıza bağlı.Root ile çok çok farklı işlemler yapılabiliyor.Şahsen ben root şu kendi kendine çalışan arkaplanda kapatsam dahi tekrar başlayan programları temelli devre dışı bırakmak için kullanıyorum
  • Towelroot Apk ı kuruyorum çalıştırıyorum ancak "this phone isn't currently support" yazıyor devam edemiyorum lütfen yardım telefon xperia z 4.4.2 kurulu
  • Bir de Sony Xperia Z Carbon Rom nasıl kurulur bilgisi olan varmı?
  • Telefonun yazılımını pc companion ile tekrar kurup rootlamayı deneyin.
    Rom yükleme işi için bootloader kilidini kırmak gerekiyor yanılmıyorsam.bootloaderı kırmak garanti dışıdır.forumlarda tekrar kilitleme muhabbeti var ama tam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: daghanx82

Towelroot Apk ı kuruyorum çalıştırıyorum ancak "this phone isn't currently support" yazıyor devam edemiyorum lütfen yardım telefon xperia z 4.4.2 kurulu

towelroot sitesinden güncel sürümü indirin çözülecektir
  • teşekkür
  • S.BAKAN kullanıcısına yanıt
    hocam linkte sorun var yeni link verirmisin ? birde z 4.4.4 için uyarmı bu dediklerin? towelrootu baska siteden indirdim super suyuda indirdim açtım ama android 4.3 e gectiyseniz manuel olarak rootlayın uyarısı aldım? cihaz 4.4.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BAKAN

Evet millet hiç konuyu uzatmadan açıklamaya geçiyorum…Yapacağımız çok çok basit yöntemle Xperia Z model telefonumuzu 4.3 ve yeni gelen güncellemesi 4.4 için rootlayacağız.

Önemli husus bu rootlamada Bootloader kilidini açmayacağız yani garanti dışı kalma söz konusu değil,SuperSu,Superuser ile rootu kaldırabiliriz yada Sony Companion ile tekrar yazılım yükleyerek rootu kaldırabiliriz.

Şimdi linkten Towelroot programını indirip telefona kurun ve butona basın bir süre bekleyin root yapıldığına dair yazılar çıkacak.Programı açtığınızda avast vb koruma programlarınız varsa engelleyebilir, izin verin yada bu programları kapatın.

Towelroot Apk Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın
    Veya Towelroot sitesi http://towelroot.com/

Hemen ardından programdan çıkabilirsiniz.Google Play’den SuperSu programını indirin ve telefonunuzu normal şekilde kapatıp tekrar açın.

Şimdi Super Su programını açın ve Normal şekilde güncelleştirmesini gerçekleştirin

Tekrar Google Play’e gelip RootChecker proramını indirin ve açın…SuperSu izin ekranı çıktıysa zaten root işlemi başarılıdır.Ardından RootChecker ile root kontrolünüzü gerçekleştirebilirniz.

ÖNEMLİ:

1. 4.4 son güncellemeleri almış cihzda işlemi gerçekleştirdim sorun yok.

2. SuperSu veya Superuser programlarından biri omadan KESİNLİKLE ROOTLU telefon kullanmayın!Bu programlar ROOt yetkisini kullanan programları kontrol ediyor.Aksi taktirde telefondaki tüm kişisel verileriniz sizin haberiniz olmadan başka kişilerin eline geçebilir!

NOT:Konu ile ilgili olarak armutyus arkadaşın root açıklaması var.Bende ordan yola çıkarak daha kısa ve basit olan yöntemi ingilizce sayfalar vasıtasıyla bulup sizlerle paylaştım.

Gerek indirme sayfasında gerek konunun site sayfasında reklamlara tıklayıp ufak katkılar yaparsanız çook sevinirim.
    Konu Linki Xperia Z 4.3 VE 4.4 Root Yapma!Çok Basit

arkadaşım 4.4.4 bu yöntemle rootlanmıyor bir şeyi paylaşırken önce kendiniz deneyip öyle paylaşın.

• Uygulamanın güncel halini bu siteden indirebilirsiniz,en güceli burda olurhttp://towelroot.com/
    hizan güzel diyorsun iyi diyorsun da tam konuyu anlamadan yazıyorsun,ben denemediğim hiç bir şeyi yazmam!konunun yazım tarihine bakarssan o tarihte 4.3 ve 4.4.2 sürümü bulunmakta,söz konusu 4.4.4 sürümüyle alakalı bir durum yoktu.Ve yine başlıkta ozaman bile 4.4 yazıp bıramıştım yani 4.4.4 ile alakalı bir içerik değil bu!

4.4.4 e gelince şu an bu şekilde rootlanmıyor.Tek seçenek Flashtool programıyla 4.3 yükleyip rootlamak ve tekrardan 4.4.4 kurmak şeklinde emek isteyen bilmeyenler için riskli bir yöntem var.Forumlarda bu yöntemi bulabilirsiniz.

• 4.3 yükleyip rootlarsan, üstüne 4.4 kurarsan root uçar. Kitkat ta en kolayı easyrootttol, sonra da newroot

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.