Şimdi Ara

Xperia Z 10.4.1.B.0.101 güncellemesi sonrası oluşan restart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia z telefonuma 4.3 10.4.1.B.0.101 yapı numaralı güncellemeyi çıkar çıkmaz pc companion ile yükledim telefen sürekli cebimde olduğunda farketmiyordum arada bir eşim telefonun kapalı ulaşamadım diyordu benim telefonum hep açık olur nasıl olur diyordum yaklaşık bir hafda önce fartk ettim telefon masanın üzerinde dururken kendi kendine kapandı açıldı on dakika sonra yine yaptı sonra bir gün hiç yapmadı sonra tekra yani arada bir kafasına göre restart atıyor bazan on dakika arayla bazanda bir gün atmıyor, yazılım yüklenirken hata olmuştur dedim Seus ile telefonu yenden yükledim hafıza kartına kadar format attım, kullandığım çoğu programıda yüklemedim sadece viber facebook ve candy crash saga yükledim, ama yine aynı kafasına göre çeşitli zaman aralıklarında kendikendine kapanıp açılıyor, sorun sizce yazılımdamı telefondamı , ne yapabilirimbana bir akıl verebilirmisinşz teşekkürler şimdiden

• Bende de olmuştu o. Telefon açıktı kullanıyordum, ekran kilidini kapattım. 10 dk sonra aldığımda telefonun kapalı olduğunu farkettim, iki üç gün önceden kendiliğinden Reset attı telefon. Sürümde sorun var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KitKat ı bekleyim onda düzelmezse çok sıkıntı yaratırsa servise göndercez mecburen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.