Şimdi Ara

Xperia u rehber sorunu acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese meraba arkadaşlar dün sabah vatan computerdan xperia u aldım herşey iyi güzel ama sim kartı taktığımda numaraları bulamadım ayarlardan kişileri aktar ve filtrelede dedim ama yınede olmadı nolur yardım edin kafayı yemek üzereyim

• bilenler yardım etsin lütfen dünden beri uğraşıyorum olmuyor delircem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 16 Aralık 2012; 22:18:51 >
  • Aynısı bende oldu rehber bomboş ama arayanin adı görünüyordu. Herkesi baştan kaydettim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişileri içe aktar dedikten sonra sim kart mı bellek kartimi diye soruyor. Sim kart derseniz sonraki ekranda da telefon kaydı seçeneğini işaretlerdeniz tamamdır. Xperia ray da bu şekilde çalışıyor. Farklı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Aynısı bende oldu rehber bomboş ama arayanin adı görünüyordu. Herkesi baştan kaydettim ben.

dostum 1 saattir bununla uğraşıyodum sonunda hallettım rehberı öncekı telefonumda telefon hafızasına kaydetmişim ve sim kartı öncekı telefona takıp rehberı telefon hafızasından sim karta kopyaladım ve xperia ya takıp numaraları aktardım ve oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Kişileri içe aktar dedikten sonra sim kart mı bellek kartimi diye soruyor. Sim kart derseniz sonraki ekranda da telefon kaydı seçeneğini işaretlerdeniz tamamdır. Xperia ray da bu şekilde çalışıyor. Farklı olacağını sanmıyorum.

dostum evet dedığın gibi denedım ama sorunu bi öncekı cevabımla beraber hallettim çok saol
  • Ben mesajı yazarken halletmişin. Tebrikler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zenfone 6 Rehber Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone Rehber Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Ben mesajı yazarken halletmişin. Tebrikler.

valla babam söylemese ben baya bi uğraşırdım eyv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.