Şimdi Ara

Xperia SP vs XSperia M2 Huawei P6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 650Tl gibi bir butcem var ve bu cihazlardan 2.elini alabiliyorum.
    Özellikle M2 cok dikkatimi cekti Sp daha önce gördüm kullandim biraz test ettim ama M2yi gecen gün görd+üm acaba Sp ile M2 arasinda hangisi daha iyi.
    benim icin önemli olan kamera ve stabilite ve sarj suresidir. Nette iyi gezineyim istiyrm.
    Smdiki telefonum Nexus 4 tabiki onun gibi olmaz ama Sp ile M2 arasinda ki seciminiz ne olurdu?

Huawei P6 ise babamda var onu da alablrm

• kardeşim m2 güncell bir cihaz 4.4 alacağı kesin ama sp'nin alacağı hala kesin değil.tasarım görece bir kavram ama bence m2 çok güzel z2'ye benziyor.sp 2.el bulursun ama şuanda m2'nin 2.eli yok daha ben dahil çok az kişide var m2.kamera olarak sp bilemiyorum ama m2 gayet güzel hdr foto ve video çekiyor 1080p hd.kamera çözünürlükleri ikiside aynı.huawei iyi ama 4.4 gelmiyecek sanırım.oyun olarak sp biraz daha iyidir.
  • Oyun harici kullanım için p6 öneriyorum,hem çok sağlam hem stabil (hiçbir sorun yaşamadım) hem kitkatı aldı hemde emui 2.3 ile (p7 deki gibi),hem 2gb ram var,kamerası gerçekten iyi çekiyor kitkat ile daha da iyi lensi kaliteli cihazın.
    Oyun oynayacaksanız almayın (ufak tefek oyunlar hariç tabi).Cihazda tek sevmediğim şey cihazın müzik performansı.Stock rom ile kullanacaksanız ve kulaklık ile müzik dinleyecekseniz ve dinlemeyi seviyorsanız almamanızı öneririm.
  • kamera olarak m2 biraz daha iyi diye biliyorum sp de adreno 320 var ama m2 nin de qhd avantajı olduğu için birbirine yakın oyun avantajı sunarlar farkı hissetmezsin m2 nin tasarımı çok güzel ve sp gibi plastik değil ha iki telefonda alınır mı alınır m2 biraz daha güncel versiyon gibi artı olarak gelecek olan güncellemelerle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.