Bildirim
Xperia Sp Satılıp Zenfone 6 Alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben olsam eğer kasma falan yapmıyorsa sp değiştirmem -
quote:
Orijinalden alıntı: yanzi
ben olsam eğer kasma falan yapmıyorsa sp değiştirmem
+1 sadece kamera icin dahabdusuk guce sahip bir cihaza gecmis olursun ama cihazida sifirlamis olayim dersen olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 haftadır zenfone 6 kullanıyorum. telefonu yaklaşık 10 gün boyunca araştırıp öyle almıştım. teknosaya gidip telefonu incelediğimde karar vermem hiç zor olmadı. senin için boyutu sıkıntı değilse diğer bütün özellikleri seni fazlasıyla memnun edecektir. kamerası gerçekten çok başarılı. selfie kamerası vasat. arayüzü çok akıcı, hiçbir takılma yaşamadım şimdiye kadar. zaten 2 gb ram olması yetiyor. yoğun kullanımda 1 gün pil performansı var. sana tavsiyem bir teknosaya gidip (eğer bulabilirsen, yok satıyor şu anda) telefonu eline alıp incele. en doğru kararı o zaman verirsin. -
Arasında dağlar kadar kamera farkı yok,kamera isterim dersen Lumia 925 al 820 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz bir hareket olur. -
hayatının son hatasını yaparsın -
Gereksiz olur.
Zenfone 6 ya geçeceğim dersen olabilir. -
Ben değiştirmezdim sp sağlam cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X