Şimdi Ara

Xperia SP klavye sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mesajı telefondan atamadım.6 kere yazmaya çalıştım bir kere silme tuşuna dokundum mu bütün metin gidiyor.
    Bir kere İ ye basıyorum 5-6 tane İ çıkıyor.Ü-I çıkıyor ( İ ye bastığım halde ) İ sadece örnek epsinde nerdeyse.
    A ya basıyorum başka şeyler çıkıyor.Yanlışlıkla kaç kişiye olmayacak mesaj gitti. Wifi ı mutfaktan çekmiyordu.Yazılım onar dedim.Ondan sonra olmaya başladı ama onun yüzünden midir bilmiyorum.
    Telefonu oyun için aldım oyun yüklenmez,güncelleme gelmez ( Yenilikte istemiyorum şu sorunları düzeltsinler yeter bu nedir ya )
    ekran açmak için güç tuşuna basarım ekran geleceğine açık bir siyah şey gelir.Telefonda daha 2 -2.5 aylık GÜÇ tuşu şimdiden içinde girdi.
    Almaz olaydım.Hep o fan boylar atıp tuttular.Adamlar öyle bir sistem kurmuş ki dediklerini araştırıyorum onların dediği gibi çıkıyor ama gel gör ki kullanımda hiç öyle değil.
    Artık daha tecrübeliyim siz siz olun buradakilere güvenmeyin gidin araştırın ama detaylı araştırın. Ben Nexus 4-LG G arasında kalmıştım LG G bulamadım Nexus 4 ün yerine bunu tercih ettim.

Android i ilk defa kullanacaktım stevejones mi ne o fan boy bana dedi ki telefonu al ben yardımcı olurum.Aldığım gün bir soru sordum adam onlara cevap verdi ondan sonra yok , görüp de cevap vermedi.
    Aslında fan boy yanlış tabir bunlar çıkar elde etmese yapmaz.Bunlar çıkarcı.

Annnemde abimde Iphone 4S-5 var onlardan çok ben kullanıyorum sayılır. ( Bütün telefonlar Türkiye de pahalı ama ) Iphone verildiği paranın hakkını veriyor.Keşke bi 500 daha verseydim 4 S alsaydım.Tabi bu benim düşüncemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 6 Şubat 2014; 14:14:12 >

• Wifi çekmiyor diye yazılım onararak gerçekten "daha bilgiliyim" kısmını özetlemişsiniz. Ayrıca kim dedi size wifi çekmiyor diye yazılım onarılması gerektiğini? Hakikaten gözlerim büyüyerek bakıyorum şu mesajınıza.

Ben size yardımcı olacağım, telefonu nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Wifi çekmiyor diye yazılım onararak gerçekten "daha bilgiliyim" kısmını özetlemişsiniz. Ayrıca kim dedi size wifi çekmiyor diye yazılım onarılması gerektiğini? Hakikaten gözlerim büyüyerek bakıyorum şu mesajınıza.

Ben size yardımcı olacağım, telefonu nereden almıştınız?

Telefonu alırken Krait işlemci en yeni işlemci çift çekirdek performans diğerlerinden çok çok daha iyi bunların hepsi stevejones başta olmak üzeri diğerleri tarafından söylendi.
    Bunların hiçbiri söylendiği gibi değil rezlaet bende telefon kasıyor.Oyun bile yok telefonda.
    Ben bunları üstün körü araştırdım detaylı araştırmadım bundan sonra en ince ayrıntısına kadar araştıracağım anlamında demiştim düzelttim tecrübe diye.
    Ve Android de bilgim 0 hiç bilgim yok

Xperia SP kulubünde dediler ama WIFI oldu sanki de diğer şeyler bozuldu artık daha fazla kasıyor vb..
    İstanbul Bilişim den aldım.

• Oradan aldıysan Teleservice olarak biz yardımcı olamayız. Orayla görüşmen lazım. Ben sana telefonu gönder ben ilgileneceğim diyecektim. Neyse geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Oradan aldıysan Teleservice olarak biz yardımcı olamayız. Orayla görüşmen lazım. Ben sana telefonu gönder ben ilgileneceğim diyecektim. Neyse geçmiş olsun hocam.

Teşekkür ederim.İstanbul Bilişim garantisi altındaydı.
  • dedikleriniz sony nin kronik sorunları galiba tek bana özel zannediyordum bundan sonra sony marka akıllı telefon almam heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

dedikleriniz sony nin kronik sorunları galiba tek bana özel zannediyordum bundan sonra sony marka akıllı telefon almam heralde.

Ben iphone dan başka almamayı düşünüyorum.
    Samsung u baştan eledim zaten,hiç bir olumsuzluğunu görmedim ama LG yi de hiç sevmiyorum
    Belki Nexus ları denerim.
    WP nin market malum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

quote:

dedikleriniz sony nin kronik sorunları galiba tek bana özel zannediyordum bundan sonra sony marka akıllı telefon almam heralde.

Samsung u baştan eledim zaten,hiç bir olumsuzluğunu görmedim ama LG yi de hiç sevmiyorum

wp market gelişiyor ya eskiye göre fark var bu zamanla iyileşecek birşey arada aklım lumia serisine kaymıyor değil ios stabil fakat bende hiçbir zaman iphone almam çünkü gerçekten o fiyatı hakeden bir telefon değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

quote:

wp market gelişiyor ya eskiye göre fark var bu zamanla iyileşecek birşey arada aklım lumia serisine kaymıyor değil ios stabil fakat bende hiçbir zaman iphone almam çünkü gerçekten o fiyatı hakeden bir telefon değil.

Haklısınız ki bence çoğu.telefon haketmiyor benim dediğim aralarında diğerlerine nazaran hakeden Iphone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.