Şimdi Ara

Xperia SP 100 tl ye kadar kulaklık. Full bas ve tiz. En iyi bildikleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Xperia SP tam bir fiyat performans ürünü. Bu ürüne yakışır fiyat performans bir kulaklık arıyorum. Önerileriniz ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymuham -- 26 Temmuz 2013; 19:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marshall minör beyaz altın uclu onerırım,bır kere alırsın tam alırsın.
  • Arkadaşlar başka öneriniz yok mu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymuham -- 28 Temmuz 2013; 10:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymuham

Arkadaşlar başka öneriniz yok mu ya v

Sony MH 650 C

• Creative EP-630

Bu kulaklığı araştırın Google'da.
  • Elimde olan birkaç kulaklık var ama hala istediğini sesi alamıyorum acaba telefon kaynaklı olabilirmi. Hani istediğim derin basları alamıyorum. Kulakiçi ve baş üstü arasında kaldım. Sizce hangisi olmalı

• hpm77 derin bass konusunda gayet iyi. Belki telefonun ses cıkısı alt frekanslara inemiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bügün içerisinde iyi bir araç teypinin aux girişinden denedim hani güzel bir ses veriyor. Ama dediğim gibi frekans aralığından ziyade kulakların ekstra kendi sürücüsünde de öyle bir özellik olması gerekiyor. Bassları daha uzun ve şiddetli verebilecek birşey..

• Şahsen evimde bulunan Sony 'nin müzik seti yaklaşık 16 yaşında. olmayan bassları oluşturma konusunda uzman bir ses veriyor. Ama gel gör ki Bunu yanında taşıyacak bir kulaklık bulmak..

• Sony' nin yeni cikan telefonlarinda "ses olarak" fazla bir beklenti icine girme bence. Ozellikle bas verimi hususunda. Sp icin yapabilecegin en iyi kulaklik upgrade' i verimi yuksek (db) ve kulak ici (kanalli) olmak sarti ile iyi bir kulaklik almandir. Cunku kulak disi veya cok iyi kafa bantli kulakliklarda bile bana gore yerlerde surunen bir performans sergileyecektir kendisi.

• istedigin kulakligi tak, o telefon yine berbat ses verecek.

• Gerçekten kötü bir şey. 1249 tl para ver ama müzik kabiliyeti 0 Olan bir telefon al. HTC ONE almak vardı.. şu durum insanın zoruna gidiyor...

• Malesef durum seninde anlattigin gibi. Ben HTC One' ida dinledim beats audio modunda tamam iyi bir ses var fakat onda da ses yuksekligi bir yere kadar hani sana bir head room olanagi vermiyor seklinde ifade edeyim. Belkide ben ayarlarini falan yapamadim bilemiyorum. (stok muzik oynaticisi yukluydu).Nacizane sana tavsiyem gidip bir tane kulaklik amfisi bulman/alman arada fazlalik olarak duracaktir fakat aldigin ses cok daha kalite olacaktir, iste o zamanda kulaklik konusunda sikinti cekmezsin.

• Bilemiyorum ya. Seçenek çok ama yönlendiren olmazsa paran çöpe gidiyor. Hani kaliteden anlarım birazda işin birde teorik kısmı var. sonuçta her gün aldığın bir şey değil. Alınca kalite olsun istiyor insan ister istemez.

• Aklımda Sony mdr xb600 var ne dersiniz.

• Öncelikle kafa bantlı mı, kanal tipi mi yoksa normal kulak içi kulaklık mı alacaksınız ona bir karar vermelisiniz. Bahsettiğiniz Sony mdr xb600 kulaklığı dinlemiş olabilirim fakat tam hatırlamıyorum dinleyip dinlemediğimi. Fakat şöyle bir konu var ;

http://forum.donanimhaber.com/m_76212176/tm.htm

Bu konuda kulaklığı dinleyip anlatan arkadaş detaylıca bağzı bilgileri vermiş. Benim size tavsiyem siz cihazınıza alacağınız kulaklığı önceden dinlemeden kesinlikle almayın. Tavsiyeler ve teknik spekler bir yere kadardır bu konuda. Önemli olan sizin beğenip beğenmediğinizdir. Ben bu kulaklığı kendi cihazıma takıp dinlerim ve beğenirim fakat siz kendi cihazınıza takıp dinlediğinizde beğenmezsiniz. Ya da aynı cihazlara aynı kulaklığı ikimizde takıp dinleriz. Sen beğenirsin fakat ben beğenmem , demek istediğimi anlamışsınızdır. Olay bundan ibaret (görecelilik).

Bu kulaklığa gelince 40 ohm ve 1000mW (1W ' a tekabül eder) ' a kadar çıkış güçlerine kadar kapasitesi var. Fakat sizin Sony telefonunuzun çıkış gücünün tahminen en fazla 15mW olduğunu göz önünde bulundurursanız durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Zaten İncelemeyi yapan arkadşta bu duruma bir nevi ayna tutmuş ve çıkış gücü harikularde daha yüksek olan laptop taki performansı iphone ' dan alamamış kendisi.

• Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

• Htc one ın kulaklığını buldum bir tane yeter bence

• Brainwavz m2 ya da m1

ben de arastiriyorum bunlardan birini alicam galiba

• M2 daha hoş gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.