Şimdi Ara

Xperia Serisi En kolay Root/Unroot Yöntemi Burada... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
23.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 gün boyunca açamamıştım,servisi aradım cihazım sustu kaç tl ücret çıkar dedim.Anakartı yakmışsınızdır ayrıca biz bakmıyoruz dediler.Garanti dışı kalıyor cihaz evet.Ama wotan ile tekrar kurulum yapılabiliyor.Bu durumda da sorun teşkil etmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

quote:

quote:

quote:

Oc yapmak yerine hızı düşürebilirmiyiz pil ve ısınma için

Tabiki

800 700 iyimidir

768 akıcı çalışıyor.

Saol yaptım isinmiyor

Zaten ısınmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oc yapmak yerine hızı düşürebilirmiyiz pil ve ısınma için

Tabiki

800 700 iyimidir

768 akıcı çalışıyor.

Saol yaptım isinmiyor

Zaten ısınmıyor

Oyun oynarken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurter

Ben 1 gün boyunca açamamıştım,servisi aradım cihazım sustu kaç tl ücret çıkar dedim.Anakartı yakmışsınızdır ayrıca biz bakmıyoruz dediler.Garanti dışı kalıyor cihaz evet.Ama wotan ile tekrar kurulum yapılabiliyor.Bu durumda da sorun teşkil etmiyor :)

Garantisi olan cihaza nasıl bakmazlar ? Anakartı açıp çakmakla yakmadın ya.. Wotan ile yükleme yapabilmen için cihazın çalışır durumda olmalı, gene dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Çalışmayan, servislik olmuş cihaza nasıl yazılım atacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafor -- 10 Aralık 2011; 17:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ilker

bu işi bir ben beceremedim heralde. Söylenen her şeyi yaptım, ---- WAITING FOR DEVICE diyor, bekliyorum bekliyorum bir değişiklik yok ..

edit: Tweetcaster, Foursquare, Angry Birds gibi SD kartta olan bazı uygulamalar da silinmiş şu anda ..

bende de aynı durum var. programı çalıştırıyorum aynı şekilde kalıyor.

•  Xperia Serisi En kolay Root/Unroot Yöntemi  Burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benozgurumtr

runme ve files dosyalarını masa ustune cıkarın, kendı dosyası ıcıne gırerek yapmayın

dosyaları masaüstüne çıkarınca oldu,teşekkürler benozgurumtr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Xperia Serisi En kolay Root/Unroot Yöntemi  Burada...

aynı problemi yaşayan varsa başka bilgisayarda denesin. problem çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecniq

quote:

Orijinalden alıntı: N1rv4n4

Merhaba. Bir sorum olacak. Telefonu sürekli rootlu kullanmak sistem açısında bir sorun teşkil eder mi yoksa rootlu kullanmak bilgisayarı admin modunda kullanmak gibi midir? Yoksa rootla işimiz bittikten sonra unroot yapıp kullanmaya öyle mi devam etmek gerekiyor?

Bence böyle bir telefon alıpta root etmemek telefona hakaret sayılır

ROOT gerektiren uygulamalar:

My Backup pro: Telefonun tamamının yedeğini istersen hafıza kartına istersen bilgisayara almak içindir. Olmazsa olmaz.

AdFree : Bazı uygulamaları açtığında en altta sürekli reklamlar döner. Uyuz bişeydir. Bu programı yükleyince bir daha asla reklam meklam çıkmaz. Olmazsa olmaz.

Buton Savior: Buton koruyucu, bunu yükleyince bütün butonları dokunmatik ekrandan kullanabilirsin. Telefonun üstündeki 3 tane donanımsal tuşun ömrü uzar… (Menu, geri, home tuşları) herşeyi dokumatik ekrandan yapın, alttaki tuşları hiç kullanmayın, telefonunuzun ömrü uzasın. Favori uygulamamdır...

Quick boot: telefonu restart etmek için açma kapama tuşunu yalama etmenize gerek yok, bu program telefonun açma kapama düğmesini zorlamadan dokunmatik ekrandan üstelik normalden daha hızlı bir şekilde telefonu restart ediyo.

Es File explorer: Eğer telefonunuz Root luysa sistem klasörlerine girebilir, istediğiniz her şeyi silebilirsiniz. Gereksiz programlar dahil... Fakat acemiler için kesinlikle uygun değildir, yanlış bir dosya silerseniz telefon bi daha hiç açılmayabilir :) veya örnek olarak MtpAppGB.apk dosyasını silerseniz telefonu bir daha asla bilgisayara bağlayamazsınız, hiçbi bilgisayar telefonu görmez tanımaz vs... başınıza büyük dertler açılabilir.

BU ve bunun gibi daha bir çok gerekli programın çalışabilmesi için TELEFONUN SÜREKLİ ROOT LU OLARAK KULLANILMASI GEREKLİDİR.
    Dolayısıyla Root olmadan olmaz…

quick boot'u kurduktan sonra ana ekrana kısayolunu koymak istedim. quick boot'un simgesini görüp bootloader'ı koydum yanlışlıkla. telefonu yeniden başlatmak için bunu kullandım, acaba bootloader kilidini mi kırdı? bunun olmasını hiç istemem.

• 2.3.4 arc telefonuma root icin teamviewer ile yardim etmek isteyen !!!
  • arcadaşlar telefonu root yaptım.fakat bu superuser'i çalıştıramadım.menude kısa yoluna tıklalınca açılıyor.
    fakat boş bir sayfa oluyor.seçenek falan sunmuyor.
    telefonun alt sağ tuşuna basınca go elit, clear log ve prefences seçenekleri çıkıyor.onlarda gereksiz uygulamaları silmiyor,
    iki defa root ve unroot yaptım olmadı.bilinmeyen kaynaklar ve usb hata ayıklama tikleri işaretli.
    yinede hiçbir programı silmiyor.boş bir sayfa gibi açılıyor.
    burda yanlış veya eksik olan nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhal

arcadaşlar telefonu root yaptım.fakat bu superuser'i çalıştıramadım.menude kısa yoluna tıklalınca açılıyor.
    telefonun alt sağ tuşuna basınca go elit, clear log ve prefences seçenekleri çıkıyor.onlarda gereksiz uygulamaları silmiyor,
    iki defa root ve unroot yaptım olmadı.bilinmeyen kaynaklar ve usb hata ayıklama tikleri işaretli.

silme işlemi için Root uninstalleri dene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhal

arcadaşlar telefonu root yaptım.fakat bu superuser'i çalıştıramadım.menude kısa yoluna tıklalınca açılıyor.

superuser kendisi iş yapan bir program değil; sistem yöneticisi. sistemle oynayan bir program kurduğun zaman superuser'ın izin vermesi için senden onay ister; yani superuser olmadan root programları kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 20 Aralık 2011; 12:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

SystemAPP Remover ile istediğin uygulamayı silebilirsin sistemin uygulamaları dahil kullanmadıklarını bununla sil ama çok dikkatli ol.
    AddFree ile reklamları engelleyebilirsin.
    Install Manager ilede telefondaki uygulamaları sdkarta taşıyabilirsin.

install manager kurduktan sonra orta tuşa basınca bu çıkmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• root ettikten sonra unroot edersiniz garanti gitmez diyorsunuzda bizim bu xperialarda galaxy s2 lerdeki gibi "Custom Binary Counter" yokmu?
    eğer varsa nasıl unroot edince tekrar garantiye girer diyebiliyorsunuz.eğer o sayaç yoksa sorun yok.(gerçi galaxy s2 için sayacı sıfırlayan usb jig diye birşey var gayette ucuz.)

birde ayrıca@strafor arkadaşımız uyarmış rootladıktan sonra birşey oldu diyelim ilerde başka bir arızadan telefon açılmaz hale geldi unroot yapamadınız ve servise verdiniz o zaman ne olacak.bunun cevabı şudur.tatlı tatlı yemenin acı acı ....... vardır.o riski göze alıp yapın root olayını.

yazımdan yanlış anlaşılmasın root sakın yapmayın demiyorum.riskleri göze alın.
    cihazı satamaz ve kullanmaya devam edersem açıkçası ICS çıktıktan sonra bende root yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 20 Aralık 2011; 15:36:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

SystemAPP Remover ile istediğin uygulamayı silebilirsin sistemin uygulamaları dahil kullanmadıklarını bununla sil ama çok dikkatli ol.

Alıntıları Göster
    @ahmt_frk_asln
    Onun nedenini bilmiyorum uzun bir süre rootlu install managerli sorunsuz kullandım daha sonra gereksiz sistem dosyalarını temizlemeye kalktım o resimdeki gibi çıkmaya başladı her telefonu açtığımda orta tuşa bastığımda filan daha sonra PC Companion ile onardım sonra tekrar root attım install manager'i tekrar kurdum şuan hiç bir sorun yok. Sanırım sistem dosyalarını temizlerken home.apk yi sildiğim için oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 20 Aralık 2011; 19:10:15 >

• quote:

quote:

Tiki işaretlesenizde o seçenek çıkıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Tiki işaretlesenizde o seçenek çıkıyor mu?

işaretleyince çıkmaması lazım zaten, henüz işaretlemedim. bu program'ı yükleyince normalde çıkıyor mu bu?

programı henüz hiç kullanmadım, hiçbirşey silmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

root ettikten sonra unroot edersiniz garanti gitmez diyorsunuzda bizim bu xperialarda galaxy s2 lerdeki gibi "Custom Binary Counter" yokmu?
    eğer varsa nasıl unroot edince tekrar garantiye girer diyebiliyorsunuz.eğer o sayaç yoksa sorun yok.(gerçi galaxy s2 için sayacı sıfırlayan usb jig diye birşey var gayette ucuz.)

birde ayrıca@strafor arkadaşımız uyarmış rootladıktan sonra birşey oldu diyelim ilerde başka bir arızadan telefon açılmaz hale geldi unroot yapamadınız ve servise verdiniz o zaman ne olacak.bunun cevabı şudur.tatlı tatlı yemenin acı acı ....... vardır.o riski göze alıp yapın root olayını.

yazımdan yanlış anlaşılmasın root sakın yapmayın demiyorum.riskleri göze alın.
    cihazı satamaz ve kullanmaya devam edersem açıkçası ICS çıktıktan sonra bende root yapıcam.

henüz hiç ihtiyaç duymadan root yaptım da ıcs olayını unuttum. root'lu telefona ıcs güncellemesı yapabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.