Şimdi Ara

Xperia Serisi En kolay Root/Unroot Yöntemi Burada... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
23.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belkiş defalarca soruldu ama ben yine de tam bir cevap görmedim garanti konusunda root yapıp da daha sonra unroot yaptıktan sonra garantiye yollayan oldu mu hiç gerçekten garanti dışı bırakıyor mu kesin bilgisi olan ya da canlı yaşamış olan varsa bekliyorum ona göre root yapıcam ya da yapmıcam şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Arkadaşlar belkiş defalarca soruldu ama ben yine de tam bir cevap görmedim garanti konusunda root yapıp da daha sonra unroot yaptıktan sonra garantiye yollayan oldu mu hiç gerçekten garanti dışı bırakıyor mu kesin bilgisi olan ya da canlı yaşamış olan varsa bekliyorum ona göre root yapıcam ya da yapmıcam şimdiden teşekkürler

önemli.
  • arkadaşlar merhaba,

easy root u kullanarak telefonumu root ladim. daha sonra da 4.0.2.A.0.42 Generic Global rom u yükledim. rom yukledikten sonra telefonum rootsuz, yani root gitti. su an easy root kiti de çalışmıyor. telefonumu bootloader kilidini açmadan nasıl rootlayabilirim.

teşekkürler.
  • Dostlar merhaba,root'tan sonra cihazda gereksiz dosyaları silerken MtpAppGB.apk 'i da sildim.Eğer elinde mevcut olan biri varsa yollayabilir mi :) Usb görmüyor artık
  • Arkadaşlar 2 driver ın kurulumu ok. fakat "MTP USB Device - Failed" hatası alıyorum sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.(İşletim sistemi win7,telefon xperia ray.)
    İşyerimdeki notebookta da aynı sorun olmazsa bu dosyaları indirdiğimiz linkte version3 yeni konmuş onu kullanmayı düşünüyorum sorun olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayozell -- 8 Aralık 2011; 3:09:11 >
  • @kurter ve @oktayozer

arkadaşlar ikinizin sorunuda MTPapp dosyasından kaynaklanıyor.
    başka birinin telefonundan o dosyayı alaraksorunu çözebileceğinizi sanmıyorum.
    aynı durum benim başımada gelmişti şöyle çözdüm.

telefonun içindeki tüm bilgileri yedekleyin,
    Bilgisayara Sony-ericssonun sitesinde Update Service programını yükleyin.
    telefonu tamamen kapatın
    telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basılı tutun, bu haldeyken usb kablosunu bağlayın, telefonun yan tarafında mavi ışık yanmaya başlıycak.
    sony ericsson update servise programından son versiyonu yükleyin.
    işlem bittiğinde telefonunuza androidin en son versiyonu yüklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayozell

Arkadaşlar 2 driver ın kurulumu ok. fakat "MTP USB Device - Failed" hatası alıyorum sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.(İşletim sistemi win7,telefon xperia ray.)
    İşyerimdeki notebookta da aynı sorun olmazsa bu dosyaları indirdiğimiz linkte version3 yeni konmuş onu kullanmayı düşünüyorum sorun olmaz herhalde.

Ok.Hallettim.Turkcell uygulamaları dahil silinmesi gerekenleri sildim.Şimdi daha bi güzel oldu cihaz;emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
  • ROOT yapan arkadaşların dikkatine !

TELEFONUNUZ GARANTİ DIŞI KALIR!

*Yeni bir cihaz, elektronik neticede.. Olurda birşeyi bozulursa garanti dışı kalacak, 2 yıl boyunca garantisiz gezeceksiniz iki tane kıytırık Turkcell programını kaldırcam diye.

*Market Enabler ile öyle ahım şahım bir uygulama eklenmez markete, o uygulamaların hepsi crackli olarak ve ücretsiz indirme özelliğiyle çeşitli forum sitelerinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

ROOT yapan arkadaşların dikkatine !

*Yeni bir cihaz, elektronik neticede.. Olurda birşeyi bozulursa garanti dışı kalacak, 2 yıl boyunca garantisiz gezeceksiniz iki tane kıytırık Turkcell programını kaldırcam diye.

*Market Enabler ile öyle ahım şahım bir uygulama eklenmez markete, o uygulamaların hepsi crackli olarak ve ücretsiz indirme özelliğiyle çeşitli forum sitelerinde var.

Peki root yaptık diyelim ve yarın öbürgün arıza verdi ve garantiye gitmesi gerekiyor garantiye göndermeden onarsak değişen birşey olurmu ? Yani yeniden garantisi devam edermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş root yaptın, cihaza birşey oldu açılmıyor. Nasıl unroot edeceksin çalışmayan makineyi ? Ayrıca root unroot işlemlerinin sistemde kalıcı izler bıraktığını unutmayın. Örneğin standartta olan bazı kaldırılamaz uygulamaları kaldırdınız, sonra unroot ettiniz. Cihaz bozuldu garantiye gitti, adamlar sistemi açınca anlamayacaklar mı sanıyorsunuz. Bunlar işletme, garanti olayı onlar için maliyet, maliyeti düşürmek işletmelerde ŞARTTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

ROOT yapan arkadaşların dikkatine !

Peki root yaptık diyelim ve yarın öbürgün arıza verdi ve garantiye gitmesi gerekiyor garantiye göndermeden onarsak değişen birşey olurmu ? Yani yeniden garantisi devam edermi ?

Yazılım güncellendikten sonra sorun yoktur. Telefon eski haline dönüyor uygulamalar tekrar geliyor çünkü

• Bi ara burdaki yöntemle root yaptım daha sonra (ilk sony ve android telefonum pek anlamadigimdan olsa gerek) unroot falan yapmadan yeniden yükleme yaptım orjinal yazılımı onararak yukledim herhangi bir sıkıntısı olmadı sonra tekrar rootladım ve şimdi sıkıntısız kullanıyorum
  • Oc yapmak yerine hızı düşürebilirmiyiz pil ve ısınma için
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Oc yapmak yerine hızı düşürebilirmiyiz pil ve ısınma için

Tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

quote:

Tabiki

800 700 iyimidir
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki

800 700 iyimidir

768 akıcı çalışıyor.
  • Laaa bozacaaanız makineyi yaaa . Yazıktır ellemeyin güzelim hayvana. Öyle yapmışlar işte, adamlar bilmio mu. Tehey Allah'ım yaaaa..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki

800 700 iyimidir

768 akıcı çalışıyor.

Saol yaptım isinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kardeş root yaptın, cihaza birşey oldu açılmıyor. Nasıl unroot edeceksin çalışmayan makineyi ? Ayrıca root unroot işlemlerinin sistemde kalıcı izler bıraktığını unutmayın. Örneğin standartta olan bazı kaldırılamaz uygulamaları kaldırdınız, sonra unroot ettiniz. Cihaz bozuldu garantiye gitti, adamlar sistemi açınca anlamayacaklar mı sanıyorsunuz. Bunlar işletme, garanti olayı onlar için maliyet, maliyeti düşürmek işletmelerde ŞARTTIR.

root ile hicbirsey olmaz.. garanti disida kalmaz.. root = admin yetkisi demektir... garantiye yollamak istiyorsaniz telefonun orjinal romunu yuklerseniz bir sey olmaz..
  • Anlatamadım herhalde, açılmayan bozuk cihaza nasıl orjinal yazılım yükleyeceksin ? Root garanti dışı bırakıyor, istersen ara teknik servisi sor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.