Şimdi Ara

Xperia S vs galaxy nexus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam dokunmatik telefon alacam diye tutturdu başımın etini yedi 1-2 ayda ...
    ben dedim ki bn olsam bu iki seçeneğin dışına çıkmazdım ... s3 ü tasarım olarak sevmiyorum apple karşıtıyım HTC şarz süresi babama yetmez ...

siz olsanız bu ikisinden hangisini seçersiniz ? 4.1 in nexus baz alınarak yapılması bnm için nexus u 1 adım öne çıkarıyor ...

Not : Fiyat sıkıntısı yok ... başka seçenek önereceklerin haberi olsun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orada Kimse Yok Mu ?

• nexus
  • madem fiyat sıkıntın yok nokia preview 808 öneririm şarjı hem çok iyi hemde 41 mp kamerası, kaliteli müzik seviyesi ille çok farklı ve iyi telefon internet performansı kötü senin için bu önemliyse tek eksisi bu bence

android olupta şarjı iyi giden tek telefon üreticisi belkide motoroladır motorola razr maxx çok iyi telefon onuda incele derim

ios gibi stabil ve iyi işletim sistemi istersenizde iphone 4s ama para sıkıntım yok diyorsun eylül sonına kadar bekle iphone 5 al

s3 yada onex gibi donanımsal olarak iyi telefonlar çok şarj yerler nerdeyse çoğu özelliği kısmalısınki 1 günü rahat çıkarsınlar büyük ekran olmalırıda şarjı yemelerinde büyük etken yani ama donanım benim için önemli diyorsanda o modelleri seçmelisin

nexus 4.1 ile şarjı biraz düzeltti diyorlardı ama tam fikrim ve bilgim yok ama arkasında google var tüm güncelleme sıkıntın olmaz o telefonda

• ne kdr fikir degistiriyor BİKTİM ULAN gene gelmis diyor s3 alayim diyorum al diyor tasarimi hos degil ... iphone alayimmi diyor al diyorum onunda sesi az diyor yine vazgectim diyor
    veyyyyy dersin ev satin aliyoruz al bi telefon sok cebine LAN
    telefondanda cok anliyor sanki
    ne yapacam bu adamla

• nokia 3310 dan farksiz kullanacak , dersin android marketteki hack yazilimlarini indirip CİA yi hackleyecek olum sen bana nexus al diyorsun ama s3 un ozellikleri daha iyimis diyorlar - ozaman s3 al baba - ama sen dedin nexus daha iyi nexus alacam ben ... (1 daka dusunuyor ) = hele brz daha dusuneyim bn

yeter ulan alo desin yeter mesajlasiyormusun hayir , ney kullaniyonmu hayir , oyun , program vs. hayir , muzik dinliyonmu hayir tovne tovbe

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.