Şimdi Ara

Xperia S mi galaxy nexus mu yoksa s3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzde ki ay bir telefon alacağım, s3 ü boyutu bakımından tek el ile kullanamayacağımdan eledim, şuan kullandığım telefon k790i ve ilk akıllı telefonumu alacağım. Sorun yaşamayacağım ve 4 yıl kullanabileceğim bir telefon arayışındayım. Xperia s ile nexus arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi forumlar

• Acil değilse yeni nesil nexusları bekleyin, aksi takdirde s3'ü bir teknoloji markette deneyin ve zamanla alışacağınızı da hesaba katıp kullanabilir misiniz kullanamaz mısınız deneyin derim, direkt elemeyin s3 çok güçlü bir cihaz. Yok olmaz derseniz de güncelleme desteğinden ötürü galaxy nexus öneririm ama 4 yıl boyunca destek almasını eskimemesini falan beklemeyin öyle bir cihaz piyasada yok. Xperia S önermiyorum ancak Türkiye pazarına girecek mi bilmiyorum ama Xperia T ve Xperia V de beklemeye değer cihazlar, aklınızda bulunsun.
  • Galaxy s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: bEkabUS

Önümüzde ki ay bir telefon alacağım, s3 ü boyutu bakımından tek el ile kullanamayacağımdan eledim, şuan kullandığım telefon k790i ve ilk akıllı telefonumu alacağım. Sorun yaşamayacağım ve 4 yıl kullanabileceğim bir telefon arayışındayım. Xperia s ile nexus arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi forumlar

Android dünyasında hiç bir cihaz 4 yıl güncel kalmaz max 2 yıl nexus bile olsa oda 3 yıl güncel kalır ama donanım yetmez bi yerden sonra.iki cihaz arasında Nexus u öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.