Şimdi Ara

Xperia P - iphone 4 - s3 Hangisini almalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kullandığım ve forumun tavsiyesiyle aldığım Samsung Monte ömrünü doldurmuş bulunmaktadır. Yeni araştırmalarım sonucu bu üçünde karar kıldım ama elemeyi tam olarak yapamadım.
    Fazla telefon değiştiren biri değilim, o yüzden beni minumum 3 sene boyunca götürebilecek olanını arıyorum

1- İnternet ve face e rahat girmek önceliğimdir
    2- Kamera kalitesi ve kullandığım programların,oyunların hızı
    3- Telefonun dayanıklılığı, ömrü

bu kriterlere göre bu üçünden hangisini önerirsiniz?

• İleriye dönük olması açısından bakılırsa xperia p nin performansı muhtemelen 1 seneye kadar yetersiz gelmeye başlar, s3 biraz daha idare eder, iphone 4 konusunda apple ürettiği cihazın arkasında duruyor ve şuan 4 uygulamalar açısından yeterli, ios olduğu için ileri de de pek bir sorun çıkarmaz muhtemelen, malzeme kalitesi açısından da iyi. Ben olsam iphone 4 tercih ederdim.
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • 4 daha uzun omurlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.