Şimdi Ara

Xperia P 3g görüntülü konuşma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Ben yaklaşık 3 aydır bu telefonun kullanıcısıyım.Yanlız şu ana kadar bana lazım olmamıştı diye hiç kurcalamadım.Telefonla görüntülü 3g konuşma yapılıyor mu,yapılıyorsa nasıl yapılıyor,hatla bir ilgisi varmı?hattım turkcell.Konuyla ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• ben de araştırıyorum. çoğu kişi operatör üzerinden görüntülü görüşme yapılamıyor yazmış
  • Android sisteminde görübtülü konuşna yok. Tango gibi uygulamarla yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Android sisteminde görübtülü konuşna yok. Tango gibi uygulamarla yapabilirsiniz

android sisteminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

android sisteminde

benim s3 mini android değil ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: har33

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

android sisteminde

benim s3 mini android değil ozaman

dostum androidişletim sistemlerinde görüntülü konuşma olmadığını nerden çıkardın s3 de konuşuyorum sorun yok

• android işletim sisteminde bildiğim kadarıyla sadece LG ve SAMSUNG un bazı modellerinde var 3g görüntülü arama. bende galaxy note var ben kullanıyorum 3g görüntülü arama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu telefon kullanıcısıyım operatör üzerinden görüntülü konuşma yapılamadığı doğrudur ancak (Tango, Skype, FriendCaller...vb. ) internet aracılığıyla bir çok uygulama üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
  • 3g görüntülü konuşma yok hocam. ama skype programı ile bunu halledebilirsin. tabii skype'n karşıdaki kişide de olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.