Şimdi Ara

xperia mini pro/ray/galaxy w

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xperia x8 kullanıyorum ve yetersiz geliyor başlıktaki modeller arasında kaldım galaxy w islemcisiyle cezbediyor ama ekran büyük xperia ray güzel ama hem fiyatı hemde uzunluğu dezavantaj xperia mini pro güzel ama hem ekranı biraz fazla kucuk hemde kalın birde kullananların klavye tecrübelerini bekliyorum diğer başka önerilerede açığım ekran 3,3 ideal benim için ekran harici kısım ne kadar dar olursa o kadar iyidir android olacak tabiiki ve donanımı işlemci ramde önemli fiyat acısından 700u bulmaya iyi olur bulursada pek geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 22 Nisan 2012; 22:25:01 >

• Bu fiyat aralığında bence en mantıklı seçim

Sony Ericsson Xperia Neo V

http://www.alalimbakalim.com/urun/sony-ericsson-xperia-neo-v-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.21.3

Hdmi ve USB girişleri çok büyük artı.Ekran çözünürlüğü ve kamerası da rakiplerine göre başarılı.Xperia ray bence Sony'nin bir hatası toplatmalı o telefonu piyasadan.Nedenini bir telefon bayisine gidip kamera,ekran performansını incelediğinizde kendiniz verebilirsiniz.Kıyaslamalara da bakabilirsiniz youtube'den galaxy w ile neo v kıyaslamasına.Bu fiyatta en başarılı telefon bence

• neo v
  • galaxy w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.