Şimdi Ara

Xperia Mini & Live with Walkman & Galaxy Ace

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yıllardır ilk defa telefon bakıyorum piyasadan çok uzağım şuan k750 kullanıyorum düşünün artık...

Telefonda çoğunlukla müzik dinlicem ayda toplam 3-4 saat telefonla konuşurum günde 10 tane mesaj atarım telefonla internete gireceğimide zannetmiyorum. Benim için en önemli şeyler telefonun görüntüsü, kibarlığı ve müzik kalitesidir.

Xperia mini ve Live with walkman modellerini beğendim ancak internette ve dışarıda baktığımda ikiside beğenilmeyen ve bulması zor telefonlar.Bu durum neden böyle acaba?
    Bugün telefoncu bir arkadaşda bana galaxy ace i önerdi fiyat olarakda 500tl dedi internette araştırdım verdiği fiyat uygun ama telefonun tipini hiç beğenmedim. Ne dersiniz sizce ne yapmalıyım? İkinci el-sıfır hiç farketmez fiyat sınırım max 500-600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Constantine -- 13 Ağustos 2012; 16:52:28 >

• live with walkman da son sürüm android var ayrıca süper bir ses telefonu.
  • Cevabınız için teşekkürler forum çok ilgisiz yada daha dikkat çekici bi başlık açmam gerekiyordu sanırım
    Live with walkman da karar kıldım ancak sony ve ericsson ayrılığı konusu var ayrıca ürün piyasadan kalktı ve tek getirmiş olanda vatandı bu yüzden bütün 2. eller vatan faturalı bir arıza durumunda sorun çıkarabilirler gibi şüphelerim var yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.