Şimdi Ara

XPERİA mini 389 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesindostu

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickq10m&categoryId=371946

kucuk ekranlı tel isteyenler için guzel

sar değeri hakkında bilgim yok

başlığı değiştir istersen

çünkü bu cihaz Xperia mini değil , Xperia X10 mini . 2 cihaz birbirinden çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Mart 2012; 19:30:33 >

• ekranı çok küçük, klavyesi de yok, bayanlara göre...
  • yorum 1 gün şarj gidiyor demiş birisi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 16 Mart 2012; 20:08:35 >
  • Bizim gibi Osmanlı torunlarına gelmez böyle telefonlar...Şöyle paşa kılıcı gibi ele avuca gelecek birşeyler olması lazım...Masanın üzerine koydunmu cümle alem görecek telefonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bizim gibi Osmanlı torunlarına gelmez böyle telefonlar...Şöyle paşa kılıcı gibi ele avuca gelecek birşeyler olması lazım...Masanın üzerine koydunmu cümle alem görecek telefonu...

Aynen hocam S2 gibi kocaman olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

ekranı çok küçük, klavyesi de yok, bayanlara göre...

klavyelisini satıyorum diye demiyorum ama, ekran küçk olması çok sorun değil.
    ekran klavyesi de qwerty değil normal telefon tuş takımı gibi, küçük sevimlli hoş telefon. millet benzeri ekran çözünürlüğü olan telefonları öve öve bitiremezken bunu çok küçük görüyor, ama 3*5 dk pırkaladıktan sonra fikirler değişiyor :)
  • bence fiyatina gore cok guzel tel.
  • biraz bakındım, android 4.0 güncellemesi çıkmasa bile oturmuş bir gingerbread (unofficial) olması bu telefonu almamı sağladı. Bakalım nasıl çıkacak
  • Birden heyacanlandım ama fosmuş. Bu alet mini değil x10 mini. Başlığı değiştirin.
  • Boş telefon.paraya yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

biraz bakındım, android 4.0 güncellemesi çıkmasa bile oturmuş bir gingerbread (unofficial) olması bu telefonu almamı sağladı. Bakalım nasıl çıkacak

2.3 güncellemesi aldı/alacak mı bu telefon????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bizim gibi Osmanlı torunlarına gelmez böyle telefonlar...Şöyle paşa kılıcı gibi ele avuca gelecek birşeyler olması lazım...Masanın üzerine koydunmu cümle alem görecek telefonu...

Aynen hocam S2 gibi kocaman olacak

S2 az gelir galaxy note gini olacak ki farkın olacak

• Fiyat 594 tl görünüyor.
  • evet indirim bitmis.
  • Ekran küçük, şarj süresi felaket, içindeki Android ise tam bir eziyet .
  • görüntülü görüşme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickq10m&categoryId=371946

kucuk ekranlı tel isteyenler için guzel

sar değeri hakkında bilgim yok

telefoncunun ikinci eline 400 tl istedigi telefon bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.