Bildirim
XPERİA M2 ALINIR MI ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orta Segment bir telefon M2 den daha fazlasını beklemek gerekmez Fiyatına göre iyi telefon -
Daha cok yeni acikcasi gercek olarak gormedim,tasarim hosuma gitti.Eger 900 dolaylarinda bulunursa alinabilir xperia sp ye alternatif olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m2 pahalı 850 üstü israftır tabi bizim vergilerinde katkısı var.biraz beklersen dediğim fiyatlara rahatlıkla düşecektir.1000 tl fazla 100 tl koysan paralel g2 alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Daha cok yeni acikcasi gercek olarak gormedim,tasarim hosuma gitti.Eger 900 dolaylarinda bulunursa alinabilir xperia sp ye alternatif olmus.
stev m2 nin en fazla ederi 850 tl üstü haram -
M2 güzel 800-900tl arası alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaklaşık 10 günür falan araştırıyorum faturalı hattıma ek olarak vodafoneden almayı düşündüğüm bi cihaz ram 1 gb fakat ben oturup sabah akşam oyun oynayacak değilim ama uzun süre kullanmak istiyorum sony nasıldır xperia nasıldır . m2 ' nin ekranı tatmin edicimidir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X