Şimdi Ara

Note 4 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1600-1700 bütçem var.Lg g2 kullanıyorum ve kardeşime vereceğim.Bu telefondan üst seviye olarak ta note 4 düşünüyorum.Oyun hiç oynamam.Şarjı uzun gitsin yeter.Kameraylada fazla işim olmaz aara sıra foto çekerim.Buda yeter gibi geliyor.

    Sizin bunu alma şunu al dediğiniz bir model varmı.

    Yoksa bu kadar para vermeyip lg g4 mü alsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 8 Nisan 2016; 23:14:51 >



  • Kardeş Samsung'a yaklaşma. Eğer samsung alırsan ve şansına bozulursa kullanıcı hatası diyorlar. Sadece ben değil internette araştır dünya genelinde ve ülkemizde 100 binlerce insan bu durumdan şikayetçi.

    Samsung firma olarak iyi olabilir. Ürünleri de kaliteli olabilir lafım yok ama garanti diye birşey ASLA ve ASLA yok. Hep kullanıcı suçlu. Bizden binlerce kilometre uzaklıktaki GüneyKore merkezli bir firma ancak bukadar ilgilenebiliyor yapacak bişey yok. Burdaki şikayetlerin birçoğu onlara ulaşmıyordur bile. Adı üstünde Uzak Doğu, yani baya bi uzaklar bizden

    Foruma açtığım konuya bir bak : http://forum.donanimhaber.com/m_115913998/tm.htm

    Benim ve diğer arkadaşlarımın yaşadıklarını oku ve ondan sonra kararını ver. Evimdeki herşey samsung ve yıllardır samsung kullanıyorum. En az 20 bin TL lik ürün almışımdır samsung dan. Ama bana verdikleri değer KOCAMAN BİR SIFIR.

    Zaten bu çekik gözlü arkadaşlardan Japonlar hariç hiçbirinden birşey almamak lazım çünkü gerçekten ürünleri çok arıza veriyor ve çok şikayet var. Zaten aldığın telefon 1 yılda yarı fiyatının altına düşüyor. Çok çabuk değer kaybediyor. Şansına sağlam çıkarsa da güzel güzel kullanırsın orası ayrı mesele ama arızalanırsa direk çöpe.

    Bence iphone al garantisi dünya çapında geçerli. Adamlar orta tuş gıcırdama yapıyor diye arkadaşa 3 günde sıfırını gönderdiler. Avrupa merkezli firma. Burnumuzun dibindeler. Avrupa ile vizelerde kalkıyor yakında, en kötü ihtimalde bile atlar uçağa gidersin yakalarına yapışırsın. Muhatap bulursun en azından Zaten o duruma getirmezler değişim yaparlar.

    Android telefon tavsiyesi istersen de garantisi ve servisi iyi olan SONY var. Çevremde gördüğüm kadarıyla müşteri ile ilgilenip sorunları çözmeye çalışıyorlar. Hiç sony telefon kullanmadım ama aldığım duyumlar bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 9 Nisan 2016; 0:54:33 >




  • fytech F kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam lg g4 karar verdim gibi.Sony xperia sp kullandım 5-6 ay ama karşıdakinin sesini zor duyuyordum o yüzden sonyden soğdum.
  • Note 4 ü geçtim. Samsung'un hiçbir cihazı alınmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal z5 premium alacağım.
  • G5de bekleyebilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trydamere87

    Büyük ihtimal z5 premium alacağım.

    Z4 güzel bir seçim olur. Garantisi ve teknik servisi iyi diyorlar. Yalnız sana bir tavsiyem daha var. Marka değeri olarak sony ile kıyaslanmaz biliyorum ama General Mobile telefonlarını da araştırmanı tavsiye ederim. Amerika patentli bir Türk şirketi. Çok yakınımda kullananlar var ve arıza durumunda sorunu çok hızlı çözdüklerine şahit oldum. Fiyatı da gayet uygun diğer markalara göre bu nedenle çöpe gitse dahi çok üzülmezsin.

    Bence Türkiye'de bu tip elektronik ürünlerin ucuzunu alıp bozulana kadar kullanmak lazım. Çünkü garanti olayı ne yazıkki ülkemizde çok problemli. Tüketici hakem heyeti bu nedenle kuruldu. Ama oradanda sonuç almak çooook uzun bir süreç. 1 yıl sonra dahi sonuçlanabiliyor.

    Samsung dan vazgeçmene senin adına sevindim. Zaten çamaşır makinesi üreten firmadan telefon almak çok mantıklı değil. Uzak doğunun arçeliği samsung. Bu zamana kadar gözümüzde büyütmüşüz bu markayı. Yine söylüyorum telefon tasarımları güzel malzemesi kalite olabilir ama hatalı üretim çok ve bu ürünlerinde arkasında durulmuyor. Benim telefonda tek nokta dahi yoktu ama rootlu deyip kullanıcı hatası deyip üstüme attılar. Root atmadım kesinlikle. Rootlandıysada 2 ay önce arıza yaptığında kendiler yapmışlardır.

    Sıfır telefonların dahi rootlu çıktığı ülkemizde bu root meselesi çok büyük bir açık. Teknik servisler bunu çok rahatlıkla kullanıcı aleyhine kullanıyor. Değişim yapmamak için yada tamir etmemek için rootlu deyip atıyorlar üstüne. Samsung un birçok teknik servisi bilgisiz sahtekar insanlarla dolu. Herhangi bir özel servisi teknik servis yapıyor bayiilik gibi. Yani samsung iflas etse başka bir markanın teknik servisi olacak. Hiç biri denetlenmiyor. Müşteriye değer vermeyen saygısız tipler. Çünkü kabala teknik servis veriliyor bunlara.

    Iphone teknik servisleri öyle değil. Bir sürü standardı var adamların. Müşteriyi üzenin gözünü yaşına bakmıyorlar. Apple firması müşterinin veli nimet olduğunun farkında. Bu nedenle nekadar pahalı satsa da satışları hiç düşmüyor. Telefonları değer kaybetmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 9 Nisan 2016; 12:42:14 >




  • Dediğiniz bütçe ile en iyi seçim bence Note 4 olur.
    Metal çerçeve, çıkarılabilir pil ve arka kasa, yüksek ekran çözünürlüğü, şıklık. Note 4'ün özellikle siyahını incelemediyseniz bir bakın derim.
    Lg'ler bence tasarım ve kullanışlılık olarak çok geride, odun gibi cihazlar. Sony de malesef pek farklı değil, zaten çevrenizde kaç kişide Sony ya da Lg var, bu bile kullanışlılık adına bir göstergedir.
  • fytech F kullanıcısına yanıt
    Bari öğrenip konuşun apple san francisco merkezlidir avrupa değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

    Bari öğrenip konuşun apple san francisco merkezlidir avrupa değil

    Avrupa merkezli derken avrupada muhatap bulabileceğin bir marka demek istedim. Bende biliyorum amerikan malı olduğunu. Ayrıca merkezi San Francisco değil Cupertino, Kaliforniya dır. Zaten derine inersek çok yakın tarihe kadar amerika diye bir ülkede yoktu Katının avrupalılar tarafından keşfiyle kurulmuş olan bir ülke. Mimarileri, yaşam tarzları, kültürleri, yemeleri içmeleri, inançları açısından iki kıta da benzer özellikleri taşıyor. Çünkü genleri ırkları aynı. Mükemmeliyetçi bir kafa yapıları var. Yaptıkları işi dört dörtlük yapmaya yemin etmişler. Ama uzak doğu ülkelerinden japonlar hariç bu mükemmeliyetçilik kavramının tam tersine nekadar çok üretirsek okadar iyi kavramı var. Hyundai de aynen samsung gibi Kore merkezli. Hyundai in servislerinden de az çekmedik. Çünkü onlarda da mükemmeli yapma gibi bir dert yok. Tek dertleri çok satılsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 9 Nisan 2016; 17:46:07 >




  • Samsungtan sadece ssd alırım başkada birşey almam. :)

    Sony z5 premium alacağım saolun yardımlarınız için.
  • z5p alabiliyorsan ne g4 ne de note4 bakma derim
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Adam güzel dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende note 4 alma niyetim var di bu yorumlara kadar peki note 4 alternatifi ayni ekran olarak hangi marka ve model var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok samsung'un hiç bir cihazı alınmazmış yok uzak durulmalıymış. Aldırış etmeyin bu tarz yorumlara. Hala piyasadaki en iyi telefonlardan birisi note 4. 2k ekran, değiştirilebilir batarya, ois'li kamera, 3 gb ram, işlemci zaten ortada. Bu performans ve donanımla iyi batarya süreleri sunabilen bu fiyata çok telefon yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanicisi olarak not4 alma derim. 2 senelik cihaz oldu. Artik destek falan da vermeyecek samsung. Android6 ile son guncellemesini aldi. Ayrica olur da sorun yasarsan servisleri rezalet otesi.. Ha ne alayım dersen bir fikrim yok

    Ha bu arada z5 premium da alma. Snapdragon 810 var onda. Cop islemci. Performansi cok kotu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 14 Nisan 2016; 7:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende senin gibi g2 den g4 e geçtim 2 ay önce. Gerek tasarım, gerek kamera gerçekten muazzam. Hatta yeni çıkan telefonları bi kenara koyarsak kamerası belki de en iyisi. Hafıza kartı ve pil değiştirebilirsin. Android 6 aldı. 7 de kesin alacaktır. Pil olarak ortalama 4 saatin altı ekran süresi almazsın. Paralel alırsan 1100 TL ye bulunabiliyor. Fiyat fiyat performans olarak en iyisi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speziale

    Yok samsung'un hiç bir cihazı alınmazmış yok uzak durulmalıymış. Aldırış etmeyin bu tarz yorumlara. Hala piyasadaki en iyi telefonlardan birisi note 4. 2k ekran, değiştirilebilir batarya, ois'li kamera, 3 gb ram, işlemci zaten ortada. Bu performans ve donanımla iyi batarya süreleri sunabilen bu fiyata çok telefon yok.

    Ben aldım ilk çıktığında hala sorunları bitmiyor uğraştırıyor sürekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında note 4 aldım yaklaşık 1 sene sonra şarj cihazı bozuldu. Mecidiyeköydeki servise gittim 20 dk içinde garanti bile sorgulamadan yeni şarj cihazı ve kablosunu getirdi. Açıkçası telefonu alıp bekletirler diye bekliyordum ama hemen verdiler. Üstelik şarj kablosunu araba şarj cihazına taktığımı söyledim. O bozmuştur dediler ve kullanıcı hatası diye değiştirmemezlik yapmadılar. Gayet hızlı ve pratik çözüm. Bir sonraki telefonumda samsung note serisi olacak. Telefonda takılma, resetleme v.b. hiç bir sorun yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.