Şimdi Ara

Xperia M Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar xperia m model telefonumun 15.4.a.0.23 android 4.3 güncellemesi geldi fakat bir türlü kuramadım, 'bilgisayar gerekli' yazıyor, bağlıyorum ama yinede kurmuyor, yardımcı olabilecek varmı acaba ?

• Sony'nin sitesinden PC Companionu indirdim, sorun çözüldü. (:
  • Keşke güncelleme yapmayıp 4.1.2 de kalsaydın. Ben güncelledim. Kamera berbat oldu ve aşırı ısınıyor telefon. Bunların yanında şarjı daha hızlı tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Keşke güncelleme yapmayıp 4.1.2 de kalsaydın. Ben güncelledim. Kamera berbat oldu ve aşırı ısınıyor telefon. Bunların yanında şarjı daha hızlı tüketiyor.

Bence kamera arayüzü ve çekimi biraz daha iyi oldu, ısı değerleri ve şarj tüketimi eskisi gibi, senin telde bir sorun olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

quote:

Keşke güncelleme yapmayıp 4.1.2 de kalsaydın. Ben güncelledim. Kamera berbat oldu ve aşırı ısınıyor telefon. Bunların yanında şarjı daha hızlı tüketiyor.

Bence kamera arayüzü ve çekimi biraz daha iyi oldu, ısı değerleri ve şarj tüketimi eskisi gibi, senin telde bir sorun olmasın ?

2 tane var bende bu telefondan. Birini eşim kullanıyor. O da memnun değil. Ayrıyetten şarjı 4 gün giderken şimdi 1,5 gün. Kullanım aynı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

quote:

2 tane var bende bu telefondan. Birini eşim kullanıyor. O da memnun değil. Ayrıyetten şarjı 4 gün giderken şimdi 1,5 gün. Kullanım aynı...

O zaman benim telde bi anormallik var :D

• Arkadaşlar güncellemenin ekstra yönü var mı? Bir de güncelleme bildirimini sol üstten silemiyorum nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Slm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

Arkadaşlar güncellemenin ekstra yönü var mı? Bir de güncelleme bildirimini sol üstten silemiyorum nasıl yapabilirim?

Başına bela almak istiyorsan güncelle :)
    sana o kadarını söyleyeyim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

Arkadaşlar güncellemenin ekstra yönü var mı? Bir de güncelleme bildirimini sol üstten silemiyorum nasıl yapabilirim?

Başına bela almak istiyorsan güncelle :)
    sana o kadarını söyleyeyim...

Güncellememek daha mantıklı yani :) peki şu ekranın sol üstünden güncelleme bildirimi nasıl gider biliyor musunuz temizle dediğimde gitmiyor

• Güncellemeden gitmiyor galiba, bende her yolu denedim en son iyice gıcık olup güncellemiştim öyle kayboldu ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.