Şimdi Ara

Xperia L Oyun Performansı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl arkadaşlar fifa 14 asphalt 8 felan kaldırıyor mu ? GMD ile aynı performansı gösterir mi ?? Eğer iyiyse alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş -- 28 Eylül 2013; 23:52:50 >

• Gmd oyunda cok daha iyi performans verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide denedim.

GMD için

1- hoparlor berbat ve kısık ses
    2- sağlam değil hele o arka kapağı kırılacakmış gibi
    3- fotoğraf kalitesi xperia'ya göre çok düşük. iyi değil..
    4- hiç takılmıyor her oyunu kaldırıyor.
    5- kulaklık ses kalitesi gerçekten çok kötü. yani mid-tiz karışmış bass çok sert ve tok değil
    6- ekranı kaliteli. gerçekten 4.7" gayet büyük ve her oyunu kaldırıyor.
    7- menü geçişleri hızlı güzel. xperia'da da geçişler hızlı

xperia için

1- ön kamera berbat. vga kamera gibi çekiyor. ace 2'nin ön kamerasıyla kıyasladım ace 2 çok daha iyi
    2- fotoğraf kalitesi discovery'den çok daha iyi fakat kamera sıçış. kamera iyi çekiyor fakat en ufak zoom'da sıçış...
    3- ekranı 4.3" bazılarına küçük geliyor. fakat bana göre ne küçük ne büyük tam ayarında.
    4- ekranı gerçekten çok kaliteli ve net bir görüntü veriyor. gmd'den aşağı kalır yanı yok
    5- geçişlerde en ufak bir takıntı yok. her oyunu kaldırıyor ve gerçekten hızlı... gmd gibi.. fark göremedık biz
    6- disk bölümlemesi çok karışık bazıları bu yüzden tercih etmiyor telefonu. ama olayı çözünce anlaşılıyor
    7- kulaklık ses kalitesi ace 2, gmd ve lumia'lardan 10 kat daha iyi desem abartmam.. sony ne de olsa clearaudio+ olayı aşmış
    8- şarjı stamina mod sayesinde daha uzun gidiyor. gerçekten 2 katı kadar bekleme süresi veriyor nerdeyse belkide daha fazla
    9- hoparlor sesi bırakın gmd'yi s3'ü, s4'ten bile iyi ve kaliteli ses veriyor. gerçekten hoparlor acaip olmuş L harika

bu yazı sana yardımcı olacaktır

• Xperia al pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween

ikisinide denedim.

GMD için

1- hoparlor berbat ve kısık ses
    2- sağlam değil hele o arka kapağı kırılacakmış gibi
    3- fotoğraf kalitesi xperia'ya göre çok düşük. iyi değil..
    4- hiç takılmıyor her oyunu kaldırıyor.
    5- kulaklık ses kalitesi gerçekten çok kötü. yani mid-tiz karışmış bass çok sert ve tok değil
    6- ekranı kaliteli. gerçekten 4.7" gayet büyük ve her oyunu kaldırıyor.
    7- menü geçişleri hızlı güzel. xperia'da da geçişler hızlı

xperia için

1- ön kamera berbat. vga kamera gibi çekiyor. ace 2'nin ön kamerasıyla kıyasladım ace 2 çok daha iyi
    2- fotoğraf kalitesi discovery'den çok daha iyi fakat kamera sıçış. kamera iyi çekiyor fakat en ufak zoom'da sıçış...
    3- ekranı 4.3" bazılarına küçük geliyor. fakat bana göre ne küçük ne büyük tam ayarında.
    4- ekranı gerçekten çok kaliteli ve net bir görüntü veriyor. gmd'den aşağı kalır yanı yok
    5- geçişlerde en ufak bir takıntı yok. her oyunu kaldırıyor ve gerçekten hızlı... gmd gibi.. fark göremedık biz
    6- disk bölümlemesi çok karışık bazıları bu yüzden tercih etmiyor telefonu. ama olayı çözünce anlaşılıyor
    7- kulaklık ses kalitesi ace 2, gmd ve lumia'lardan 10 kat daha iyi desem abartmam.. sony ne de olsa clearaudio+ olayı aşmış
    8- şarjı stamina mod sayesinde daha uzun gidiyor. gerçekten 2 katı kadar bekleme süresi veriyor nerdeyse belkide daha fazla
    9- hoparlor sesi bırakın gmd'yi s3'ü, s4'ten bile iyi ve kaliteli ses veriyor. gerçekten hoparlor acaip olmuş L harika

bu yazı sana yardımcı olacaktır

Sağ ol hocam keşke uygulamayı hafıza kartına atabilsek rootsuz :( Alacağım galiba.

Edit : Disk bölümlemesi ne açıklar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş -- 29 Eylül 2013; 1:23:33 >

• gm hiç bulaşma xperia l iyidir.
  • GMD Oyunlarda çok daha iyi performans sağlayacaktır Xperia L performansı ise tatmin edici :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen gm d al bak ben L yi sattım galaxy win alcam çünkü telefon çok çirkin oyun oynansa nolur tarasımı berbat bikere (bana göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

sen gm d al bak ben L yi sattım galaxy win alcam çünkü telefon çok çirkin oyun oynansa nolur tarasımı berbat bikere (bana göre)

Galaxy Win benim hayatıma gördüğüm en çöp telefon.

900 TL lik bir telefonda;

200 ppi ekran
    En yüksek VGA video çekimi
    Adreno 203
    Cortex A5 tabanlı işlemci

Olsun istemem

Eğer çift sim kartlı bir cihaz alınacaksa kesinlikle GMD, Tek SIM kart kullanılacak ise LG L9 veya GMD alınabilir

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    lg l9 almak bence gereksiz sen çöp diyosun kullandınmı hiç ? daha dün geçti elime L den farkı yok sadece interneti biraz yavaş onun haricinde ekranı büyük ve rahatsız etmiyo görüntü gayet net.bide bişey sorcam diyelim ben gittim lg l9 aldım ona samsungun diyelim s3 minideki arayüzünü yapabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

lg l9 almak bence gereksiz sen çöp diyosun kullandınmı hiç ? daha dün geçti elime L den farkı yok sadece interneti biraz yavaş onun haricinde ekranı büyük ve rahatsız etmiyo görüntü gayet net.bide bişey sorcam diyelim ben gittim lg l9 aldım ona samsungun diyelim s3 minideki arayüzünü yapabilirmiyim?

600 TL ye satılsaydı iyi bir telefon olurdu ams 900 TL çok. Evet bir süreliğine kullandım.

Eğer alabilirsen S3 Mini alman daha mantılı olur. Ayrıca L9 a o arayüzü yapamazsın.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    şu an 730 tl 900 değil s3mini de 700 bilmem kaç işte aynı civar s3ün ekranı cok kücük vatanda win bulabilirsem alcam olmadı gmd alırım
  • xperia tercih etmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.