Şimdi Ara

Xperia Honami'mi Htc One'mi Iphone 5s'mi ??!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ıphone 4s bulunmakta. Iphoneden önce note 2 kullandığım için ekran çok küçük gelmeye başladı bende yani telefon almaya karar verdim Sizce başlıkta belirttiğim telefonlardan hangisini alayım Sony xperia honami daha çıkmadı bekleyebilirim.

• Yukarı!!
  • Honami aşağı yukarı donanımı belli qualcomm snapdragon 800 cpu adreno 330 da gpu var,note 2 gibi bir cihazdan 4s geçmeniz sıkıntı yapması gayet doğal,4s den 5 e geçince ekranda boydan büyüme olduğu için biraz daha iyi ama note 2 gibi bir cihaz kullandıysanız genede sıkıntı yapacak,5s zaten 5 ile aynı kasa ekranı kullanacak gibi apple s serisinde daha çok donanım üzerine oynuyor,cpu gpu bunlar belli değil,a7 koyacakta gerisi hakkında bilgi yok,piyasa genelde iphone göre şekilleniyor,5s gelsin ondan sonrası önemli htc one içinse donanım sıkıntılı up kamera saçmalığı var,4mp boyutunda çekiyor instagram vs. fotoğrafı kesmek istesen görüntü rezalet hale geliyor,donanım zaten çok iyi değil ekranına göre 5s bekle derim ben,tercih etmezsende honamiye yönelmen daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 13 Ağustos 2013; 13:22:26 >
  • Pazar öyle bir pazar ki İOS işletim sistemini daha iyi ve cok kullanıyorsanız iphone 5s i bekleyin ama benim için işletim sistemi önemli değil görünüş yeter derseniz acık kaynakkodlu Android ile HTC One derim. ikiside kriter değil sadece büyük ekrana bakıyorsanız tekrar HTC One alın derim.

Not: 4S Kulanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Honami aşağı yukarı donanımı belli qualcomm snapdragon 800 cpu adreno 330 da gpu var,note 2 gibi bir cihazdan 4s geçmeniz sıkıntı yapması gayet doğal,4s den 5 e geçince ekranda boydan büyüme olduğu için biraz daha iyi ama note 2 gibi bir cihaz kullandıysanız genede sıkıntı yapacak,5s zaten 5 ile aynı kasa ekranı kullanacak gibi apple s serisinde daha çok donanım üzerine oynuyor,cpu gpu bunlar belli değil,a7 koyacakta gerisi hakkında bilgi yok,piyasa genelde iphone göre şekilleniyor,5s gelsin ondan sonrası önemli htc one içinse donanım sıkıntılı up kamera saçmalığı var,4mp boyutunda çekiyor instagram vs. fotoğrafı kesmek istesen görüntü rezalet hale geliyor,donanım zaten çok iyi değil ekranına göre 5s bekle derim ben,tercih etmezsende honamiye yönelmen daha mantıklı olur.

Çok teşekkür edrim çok güzel açıklamışsınız htc yeni bir model çıkarırmı bu sene içinde sizce samsungu asla düşünmüyorum ıphone 5s ve honami arasında kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Worldless

Pazar öyle bir pazar ki İOS işletim sistemini daha iyi ve cok kullanıyorsanız iphone 5s i bekleyin ama benim için işletim sistemi önemli değil görünüş yeter derseniz acık kaynakkodlu Android ile HTC One derim. ikiside kriter değil sadece büyük ekrana bakıyorsanız tekrar HTC One alın derim.

Not: 4S Kulanıcısıyım.

Bildiğim kadarıyla honaminin ekranı htc onedan büyük olacakmış donanım bakımındanda daha iyi bir telefon gibi gözüküyor honami sizce hangisi??
  • Sadece Büyük ekran önemli diyorsanız Honami alın büyük ekranı dışında işlemci ve diğer donanımlarının sağlamlığı ve satış rakamlarını önemsiyorsanız HTC One cok şık bir cihaz kullandım. tekrar söylüyorum mobil pazarı ileriye taşıyacak en güzel cihazlar iphone serisidir. donanım olarak geriden gelselerde İOS gelmiş geçmiş en en stabil işletim sistemidir. cok görüşme yaparsanız farklı anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Honami daha iyi olacak diye duydum..
    Honami'yi bekleyin derim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worldless

Sadece Büyük ekran önemli diyorsanız Honami alın büyük ekranı dışında işlemci ve diğer donanımlarının sağlamlığı ve satış rakamlarını önemsiyorsanız HTC One cok şık bir cihaz kullandım. tekrar söylüyorum mobil pazarı ileriye taşıyacak en güzel cihazlar iphone serisidir. donanım olarak geriden gelselerde İOS gelmiş geçmiş en en stabil işletim sistemidir. cok görüşme yaparsanız farklı anlarsınız.

Teşekkürler yorumunuz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.