Şimdi Ara

Xperia go kasası kırıldı, garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soyleki telefon alttan kırıldı. Garanti yapar mı?

3 hafta falan oldu alalı, Bostancı vatandan aldım Sony garantili..

Bir buçuk yaşındaki kızım mutfakta yemek
    masasında kaptı yere attı ve o şekilde
    kırıldı. Yer fayans. Bence iddia ettikleri
    kadar sağlam değil. Ve muhtemelen garanti
    kapsamında yapmayacaklar bende ayrılan
    parçayı japon yapıştırıcı ile tutturucam
    artık...

resim.donanimhaber.com/upfiles/621667/0CFE94E368D54EC09173DE58821E2AF3.jpg

Fikri olan ve garanti konusunda yönlendirme yapan olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 13 Aralık 2012; 20:05:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feci gitmiş Geçmiş olsunla.
  • Evet feci gitti 850 tl para sadık bir ay olmadan böyle oldu

• bizim hocada telefonu almis 1 hafta sonra falan cocugu catalla ekrani patlatmis 300 lira ekrana gitmis. xperia active gibi kaliteli yapmadilar bu telefonu

• Şansınızı deneyin, ne kaybedersiniz.
  • Esimde de var aynı telden sonucu bekliyorum merak ettim;)

• Büyük ihtimal kullanıcı hatası detip ücret talep edip öyle yapacakalr ama sinsice bir neden söylerseniz belkide garantiden yaparlar, ama o düşünce nedir bunu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

bizim hocada telefonu almis 1 hafta sonra falan cocugu catalla ekrani patlatmis 300 lira ekrana gitmis. xperia active gibi kaliteli yapmadilar bu telefonu

Active bambaska birsey zaten..
  • gecmis olsun, keske kilif kullansaydiniz.

• Xperia Go'lar Active kadar dayanıklı değil galiba çok sorun yaşayan var. Geçmiş olsun hocam size de.
  • isteyene satabilirim benim activi
  • arkadaşlar bu telefon ile çok talihsizlikler yaşadık,

önceden fotosunu da ekledim, kızım atmış ve alt taraftan parça kopmuştu,

önceki günde telefonu yola düşürdük, gittik, üstünden arabalar geçmiş, biri almış yerden dükkanın birine bırakmış (cepe atmamış) dükkancıda bize ulaştı (buda cebe atmadı), gittim aldım telefonu esnaftan.

1- ekran sol üstte çatlama
    2- ekran ortada küçük ama çok sayıda çizik
    3- arka kapak, çizik çuzuk ezik
    4- en baştaki sağ alttaki kırık

toplam bu olayların hepsi daha 1 ay olmadan oldu :) normalde asla bir telefonu bukadar çabuk eskitmedik, çok ilginç ya istemeden başına herşey geldi telefonun.

şu an çalışıyor bir problem yok.

sony centere gittim, vatandan aldığımı söyledim, bu bu bu oldu dedim, nö'rek dedim, eleman servis yapar muhtemelen değiştirir dedi.

ama teleservis ya da vatan'a götürün dedi,

sorularım;

1- sony center almak zorunda değil mi? sony sitesinden baktım, sanki buna benzer ibare gördüm
    2- teleservis iyi değişmiş bir de asyaservis varmış hangisine bırakalım?
    3- vatan'a götürmek mi mantıklı yoksa çok mu uzar süreç ?

garanti konusunda her türlü fikre, yoruma açığım, örneğin değiştirmez ya da sizin hatanız derlerse napalım?

teşekkürler

• Benimde telefonumda aynı problem çıktı ve şarz aleti de bozuldu 1 ayda gönderdim şarz aletini değiştirdiler fakat dış kasa garinti kapsamına dahil değil dediler. telimin sağında solunda ezikler oluştu ve geçen yere attı bi arkadaşım bişey olmuyormuş bunlara diye sizinkinin aynısı aynı yerden kırıldı köşeden. ama garantiyi 2 hafta falan bekledim kabul etmiyorlar. arayıp kapsam dışı değiştirmeyi kabul ediyorum fiyatı nedir dedim yarım saat bekledim telde kadın şu an öğrenemedim biz sizi arıyacaz dedi hala bekliyorum. Bu arada gönderdiğim yer ankara teleservice'ydi..
  • sonuçta üstünden araba geçsede çalışıyor demekki;)

• Konuyu biraz hortlattım ama arkadaşın ilk resimde gösterdiği yerden benim telefonun da kırıldı. Ayrıca kulaklıktan da görüşme yaparken cızırtı gelmeye başlamıştı. Delta servis garantiliymiş gönderdim oraya sadece kulaklık değiştirdiler kapak garanti dışı diye değiştirmeden göndermişler. Bu telefonların kronik sorunu galiba kapak dandik!!! Buldum bir yerde kapak ve kasa kargo hariç 40 tl ama orijinal mi güvenip almadım henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.