Arkdaşlar AŞAĞIDA verdiğim linkteki yazılımı nasıl yükleyeceğimizi tecrübeli bir arkdaş açıklayabilir mi acaba? bu yazılımresim ve video kalitesini baya baya arttırıyo ama ben bunun nasıl yükleneceğini pek bilmediğim için yardımlarınızı bekliyorum.
öncelikle cihazın rootlu olması lazım hocam. cwm den zip dosyasını yükleyerek kurulum yapıyorsunuz. ben kullanıyorum tavsiye ederim. kurulum ayrıntıları paylaştığınız linkte var zaten hocam
quote:
Orijinalden alıntı: TsuMura
öncelikle cihazın rootlu olması lazım hocam. cwm den zip dosyasını yükleyerek kurulum yapıyorsunuz. ben kullanıyorum tavsiye ederim. kurulum ayrıntıları paylaştığınız linkte var zaten hocam
usta ben pek anlamam root felan sen türkçe olarak adım adım yazarsan hangi programları kullanacagmzı felan çok büyük sevap işlersin bak :)
quote:
Orijinalden alıntı: MoonLight.st
quote:
usta ben pek anlamam root felan sen türkçe olarak adım adım yazarsan hangi programları kullanacagmzı felan çok büyük sevap işlersin bak :)
cihazınızın modeli nedir? ona göre bakayım :) forumda bolca anlatım var zaten oralardan size lazım olanları bulalım :)
quote:
quote:
quote:
cihazınızın modeli nedir? ona göre bakayım :) forumda bolca anlatım var zaten oralardan size lazım olanları bulalım :)
Xperia U rootlu felan degıl tel son sürüm güncel.. saol
quote:
Xperia U rootlu felan degıl tel son sürüm güncel.. saol
hocam şu linkte cihaza nasıl root yapacağınız anlatılıyor.