Xperia ARC S LT18İ Telefonumda çözemediğim bir problem var normal şekilde açmaya çalıştığımda sony ericcson yazısından sonra restart atıyor root yaptım cvm den full factory yaptım kendi menüsünden sıfırladım bootloader unlock yaptım ıcs ye geçtim gb 2.3.4 te geçtim boot.img yükledim düzeltemedim ama enteresan bir durum var telefonu şarja takıpta açtığım zaman normal açılıyor veya bataryayı çıkartıyorum power+ses açma tuşuna basıp bataryayı takınca titreyip açılıyor nerden olabilir bişeyleri eksikmi yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Yakın çevrenizde Arc S e uyumlu pilli bir cihaz kullanan varsa birde onu takıp deneyin. Sanırım sıkıntı pilde.
bataryasını değiştirdim olmadı şimdi birde şebekeyı yalnızca gsm modu yapınca telefon restart oluyo birde arama yaparken restart oluyor içinden çıkılmaz bir hal aldı telefon :(
Flashtooldan yazılım attığın halde bunu yapıyorsa cihazında donanımsal bir problem var denersen SD kartını çıkarıp Telefona Flashtooldan Sıfırlama yaptırarak yazılım yüklet açılışta Yine resetler ise bu sefer Pc companion ile Yazılım onarımı yaptır teli aç resetleme devam ediyorsa Sorun kesinlikle Donanımsaldır.. birde denersen cihaza baskı yapıp açmayı dene açılıyorsa boardda sorun vardır çatlak vs .... aklıma gelen bunlar geçmiş olsun ...
sony müşteri hizmetleri ile görüştüm cihazım yurtdışından gelmişti uluslar arası ekonomi birliği kapsamında garantiliymiş yalnız faturası olmadan onarımını yaparlarmı