Bildirim
XPERİA ARC S mi LG OPTİMUS 2X mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Optimus 2x donanım olarak daha güçlüdür.
bütçenizi alma şeklinizi belirtirseniz daha güzel tavsiyeler alabilirsiniz. -
telefonları isveç ten getirteceğim fiyatları hemen hemen aynı pek fark yok.
optimusda çift çekirdek var. diğer özellkikleri aynı gibi çok fark edeceğini düşünüyor musun.
hangisinin kamerası daha iyidir. -
Dizayn, Ekran kalitesi, ICS güncellemesi, İnceliği, Menüler arası geçiş gibi nedenlerle Arc S diyorum.
Donanım olarak Optimus 2X daha iyi ancak bildiğim kadarıyla LG arayüzü nedeniyle takılmalar yaşanıyormuş. Bir de yazılım ve destek konularında LG pek ilgili bir firma değil. -
evet haklısınız.lg km900 kullanmıştım.donmalar oluyordu ama kamerası gerçekten kaliteliydi.ikisinden birini kullanan var mı? kullanıcı yorumları alabilir miyim? -
markayla alakası yok.
kamera olarak Arc S daha iyidir.
ancak benim merak ettiğim isveçte 2 tane telefon mu var ?
Xperia S'e bakın bir sürü başka telefon var türkiye piyasasına göre konuşursak alınmayacaklar listesinin başında gelen telefonları yazmışsınız. -
xperia arc s 700-800 tl arası değişiyor isveçte burda ise 1350 tl civarı hemen hemen yarı fiyatına...telefona 800 tlden fazla vermek istemediğimden birde 8 MP kamera olmasını istediğimden sadece bu 2 modeli bulabildim isveç sitelerinde. eğer başka tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz.
burdaki siteden bakabilirsiniz.http://www.electroworld.se/catalog/mobil-tele-gps/ewse_mobiltelefoner/mobiltelefoner
fiyatları isveç kronu cinsinden tlye çevirebilirsiniz. -
Lg de destek sıkıntısı yaşarsınız. Bir başka çift çekirdekli telefona bakın veya Arc S alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X