Şimdi Ara

XPERİA ARC S mi LG OPTİMUS 2X mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizce hangisi daha verimli olur?

kasa kalitesi , kamera kalitesi , pil ömrü karşılaştırırsanız sevinirim.

• Optimus 2x donanım olarak daha güçlüdür.

bütçenizi alma şeklinizi belirtirseniz daha güzel tavsiyeler alabilirsiniz.
  • telefonları isveç ten getirteceğim fiyatları hemen hemen aynı pek fark yok.

optimusda çift çekirdek var. diğer özellkikleri aynı gibi çok fark edeceğini düşünüyor musun.
    hangisinin kamerası daha iyidir.
  • Dizayn, Ekran kalitesi, ICS güncellemesi, İnceliği, Menüler arası geçiş gibi nedenlerle Arc S diyorum.

Donanım olarak Optimus 2X daha iyi ancak bildiğim kadarıyla LG arayüzü nedeniyle takılmalar yaşanıyormuş. Bir de yazılım ve destek konularında LG pek ilgili bir firma değil.
  • evet haklısınız.lg km900 kullanmıştım.donmalar oluyordu ama kamerası gerçekten kaliteliydi.ikisinden birini kullanan var mı? kullanıcı yorumları alabilir miyim?
  • markayla alakası yok.

kamera olarak Arc S daha iyidir.

ancak benim merak ettiğim isveçte 2 tane telefon mu var ?

Xperia S'e bakın bir sürü başka telefon var türkiye piyasasına göre konuşursak alınmayacaklar listesinin başında gelen telefonları yazmışsınız.
  • xperia arc s 700-800 tl arası değişiyor isveçte burda ise 1350 tl civarı hemen hemen yarı fiyatına...telefona 800 tlden fazla vermek istemediğimden birde 8 MP kamera olmasını istediğimden sadece bu 2 modeli bulabildim isveç sitelerinde. eğer başka tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz.
    burdaki siteden bakabilirsiniz.http://www.electroworld.se/catalog/mobil-tele-gps/ewse_mobiltelefoner/mobiltelefoner
    fiyatları isveç kronu cinsinden tlye çevirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg de destek sıkıntısı yaşarsınız. Bir başka çift çekirdekli telefona bakın veya Arc S alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.