Şimdi Ara

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
6
Favori
36.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ard'aslar ben de 2 hafta önce aldım ve forumu inceledim telefonu root ladım boot loader kilidini actım ve oc la 2.0 ghz yaptım ( ama 1.6 da kullanıyorum) şimdi sorun şu ki oc yaptıgımdan beri wifi çalışmıyor hata yazıyor kesinlikle en ufak hayat belirtisi vermiyor yardım edin lütfen :((
  • WİFİ problemini halletim arc'daslar farklı bir çekirdek sürümü yükledim. bunda oc maksimum 1.6 oluyor yeter de artar zaten lazım olursa başkasına diye linkinide gönderiyorum.http://doomlord.sylvester20007.com/arc/dk/4.0.2.A.0.42/v13-modCWM-v2-lower/boot.img
  • Ben simdi root etmeye calistigimda, flashtools u aciyorum iki tarafta da firmware ler geliyor ama cihazi gormuyor surekli.Surumum 2.3.3 bu problem teskil eder mi acaba
  • rezerve
  • 3. seferdir bootloader kilidini açtıktan sonra orta tuş kamera gelen çağrılar çalışmıyor. telefonu çatlak için servise götürmeden önce yapmıştm şimdi de aynı şeyleri yapıyorum ama olmuyor. kendi usb kablosunu kaybettiğim için nokia kablosu almıstım tek değişken o olduğu için ona bağlıyorum ama bilgisi olan var mı oc yapmak istiyorum. 1ghz bazen tıkanıyo çünkü. düzeltmek için wotandan rom yüklüyorum normal romu flashlayınca da olmuyor.
  • Arkadaşlar img den Sonra Açma Tuşuna Basınca Telefon Sony Ericsson Yazısı Geliyor Öyle KAlıyor Ne YApmam Gerekiyor Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafaufak

Arkadaşlar img den Sonra Açma Tuşuna Basınca Telefon Sony Ericsson Yazısı Geliyor Öyle KAlıyor Ne YApmam Gerekiyor Arkadaşlar

Yazılımını baştan kurmanız gerekiyor.
  • boot loader ı kırmak sadece OC yapmak içinmi gerekli yoksa baska nedenleri de varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

boot loader ı kırmak sadece OC yapmak içinmi gerekli yoksa baska nedenleri de varmı?

oc icin eray baska bir gideri yok bazi romlar icin birde.. gereksiz
  • Sadece merak ARC S oc yapıldı mı hic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Sadece merak ARC S oc yapıldı mı hic?

atraksiyona gerek yok
  • quote:

quote:

atraksiyona gerek yok

• quote:

quote:

quote:

atraksiyona gerek yok

bu telefon bazen sgs2 den hızlı calısabiliyor nedeni ise tamamen frekans degerleriyle ilgili. biri 1.2 digeri 1.4 ghz. çift cekirdekli diye hız 2 katına cıkmıyor yanlıs anlasılmasın sadece cok fazla uygulama acık oldugunda işlemciler görev dagılımı yapıyor çift cekirdeklide hepsi bu. bu yüzden hız düşüşü yasanmamıs oluyor.

• arkadaslar bnde kazayla bootloaderı actım sanırım drm dosyası varmıs bır daha gelmıyomus tekrar kapatsanz bıle ve cıhaz garantıden cıkıyormus bu konu hakknda bılgısı olan varmı.Birde bn bootloaderı tekrar kapatmak ıstıyorum vıdeoyu ızledım orda text klasoru var nerden ulcaz onu yardım edermısınız lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun07

arkadaslar bnde kazayla bootloaderı actım sanırım drm dosyası varmıs bır daha gelmıyomus tekrar kapatsanz bıle ve cıhaz garantıden cıkıyormus bu konu hakknda bılgısı olan varmı.Birde bn bootloaderı tekrar kapatmak ıstıyorum vıdeoyu ızledım orda text klasoru var nerden ulcaz onu yardım edermısınız lutfen?

aynı sorundan bende muzdaribim bootloader kilidini tekrara kapadım ama track id artık çalışmıyor nasıl yaparız çözümü hiç bir şekilde yokmudur.
  • Arkadaşlar dün telefonu OTA'dan güncelledim fakat artık açılmıyor. İlk sayfada ki brick ile iligi olan adımı yapıcağım fakat hata ayıklama modunu açın diye uyarı veriyor hata ayıklama modu ise açık zaten çünkü 10 20 denemenin birinde telefona giriyor o zamanlar da biraz kurcalayabiliyorum. Zaten flash modunda bile kaç denemeden sonra çalıştırabiliyorum. Bir çözümü yok mu bunun?
  • Onuda denedim güncelliyor fakat telefon yine aynı oluyor bir çözüm getirdiği yok yani. Şu brick olayını halletmem lazım onada hata veriyor.
  • bilmiyorum benimde olmuştu burdan halletmiştim brick olayını halledersen bura da veririmisin öğrenmek isterim
  • 10 kez telefonu açmaya çalışıyorum her seferinde açılmayıp sadece kırmızı ışık yanıyor 10. denemeden sonra açılıyor fakat telefonu kapattığımda yine aynı sorun. Flash modunda açabilsem flash atacağımda artık o da olmuyor. Ya telefonu hiç kapamadan kullanacağım ki öyle bir şey olmaz. Başka yol bilen arkadaş yok mu? Hep şu OTA yüzünden zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.