Şimdi Ara

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
6
Favori
36.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtkarademir

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey

quote:

quote:

ımeı numarasını bilmediğim tekrar kilitlemede yapamıyorum. yardım lütfen.. telefon açılmıyor..

Kardeşim aynısı benim başıma geldi, sakin ol:)
    Öncelikle yapacağın şey, Wotan Client ille 2.3.2. UK roma dönmen, sonra gingerbreak ile root ve yükseltme, bunları biliyorsundur umarım:)
    Stress yapacak hçbişey yok ben 2 defa aynı işlemi yaptım, rahat ol...
    Kolay gelsin.

ah be kardeşim az dha açık anlatsaydın ya. evdede net kesilecek zamanı buldu. kaldım net cafelerde..

Ne soracaksan sor, bekliyorum

hocam bilgisayarımda bozulmuştu. ondan baya bi süre yapamadım. şimdi uyguladım. wotan ile UK 2.3.3 e yükselttm ama gingerbreak nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. bu konuda yardım etme imkanın varmıdır.

ama telefonum açıldı. yalnız güncelleme yok diyo usbyi takınca. herhalde gingerbreakı yapmam gerekecek onu bana biraz anlatabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 29 Eylül 2011; 15:54:21 >

• konuyu 2 gündür inceliyorum. bu akşam root ve oc yapacağım telefona. (xperia arc) aklıma takılan bikaç şey var zaman ayırır cevaplarsanız sevinirim.

oc ile 1.9 a çıkarttığımızda değişen sadece gördüğümüz rakammı olacak. performans 2 katına çıkıyormu?
    telefona güncelleme geldi henüz yapmadım. bu işlemi yaptıktan sonra 2.3.4 e yükseltebilecekmiyiz?
    telefondaki derleme numarası 3.0.1.A.0.145 yükleyeceğimiz rom 4.0.A.2.368 ile arasındaki fark nedir. yada benmi yanlış yere bakıyorum :D
    birde herhangibir bug v.s. varmı

şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin. ayrıca eline sağlık çok güzel bi çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_casanova

konuyu 2 gündür inceliyorum. bu akşam root ve oc yapacağım telefona. (xperia arc) aklıma takılan bikaç şey var zaman ayırır cevaplarsanız sevinirim.

oc ile 1.9 a çıkarttığımızda değişen sadece gördüğümüz rakammı olacak. performans 2 katına çıkıyormu?
    telefona güncelleme geldi henüz yapmadım. bu işlemi yaptıktan sonra 2.3.4 e yükseltebilecekmiyiz?
    telefondaki derleme numarası 3.0.1.A.0.145 yükleyeceğimiz rom 4.0.A.2.368 ile arasındaki fark nedir. yada benmi yanlış yere bakıyorum :D
    birde herhangibir bug v.s. varmı

şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin. ayrıca eline sağlık çok güzel bi çalışma olmuş.

Kardeş sana birkaç uyarı yapayın sonra sen karar ver. Telefonu root layacaksan rootla fakat bence OC ye hiç gerek yok! Tabiki hız olarak biraz farkeder ama 1 Ghz hız gayet yeterli ve en önemli uyarı şu; OC yapmak için bootloader ı açman gerekiyor ve bootloader ı açarsan cihazdaki DRM sertifikası siliniyormuş! Yani buda Track ID kullanılmaz hale getiriyor ve bazı uygulamaların facebook entegrasyonunu bozuyor. Bence OC yapmak gereksiz gerisi sana kalmış.

• quote:

quote:

ımeı numarasını bilmediğim tekrar kilitlemede yapamıyorum. yardım lütfen.. telefon açılmıyor..

Kardeşim aynısı benim başıma geldi, sakin ol:)
    Öncelikle yapacağın şey, Wotan Client ille 2.3.2. UK roma dönmen, sonra gingerbreak ile root ve yükseltme, bunları biliyorsundur umarım:)
    Stress yapacak hçbişey yok ben 2 defa aynı işlemi yaptım, rahat ol...
    Kolay gelsin.

cevap verilecek olan varsa. gingerbreak la yapılan olayı bıraz anlatabılecek varmı. wotanla UK rooma döndüm ama gingerbreakı anlayamadım bir türlü..
  • Arkadaslar merhaba

Xperia arc boot loaderı kapatamıyorum videolarda TEST dosyası cıkıyor orda system.img diye bi dosya var tekrar anlatabilecek olan varmı bi yerde yanlıs yapıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: McIntosh

Arkadaslar merhaba

Xperia arc boot loaderı kapatamıyorum videolarda TEST dosyası cıkıyor orda system.img diye bi dosya var tekrar anlatabilecek olan varmı bi yerde yanlıs yapıorum

Bende böyle yaparken telefonu bozdum sakin yapma eksik anlatım.
  • nasıl yapacaz peki sen ne yaptın sonra servis e mi gönderdin ?
  • quote:

nasıl yapacaz peki sen ne yaptın sonra servis e mi gönderdin ?

Yok bir arkadas sayesinde tekrar açıldı ama hala guncelleme yapamiyorum baska bir konuda 2.3.4 guncellemesi romlu var. Onu yapacam ben.
  • bende yüklü 2.3.4 ama sorun var bazı uygulamalarda TrackID calısmıyor facebook arkadasların videosu acılmıyor ve hava durumunda konumu otomatik algılamıyor kendin elle secmek zorundasın :(
  • bende yüklü 2.3.4 ama sorun var bazı uygulamalarda TrackID calısmıyor facebook arkadasların videosu acılmıyor ve hava durumunda konumu otomatik algılamıyor kendin elle secmek zorundasın :(
  • quote:

bende yüklü 2.3.4 ama sorun var bazı uygulamalarda TrackID calısmıyor facebook arkadasların videosu acılmıyor ve hava durumunda konumu otomatik algılamıyor kendin elle secmek zorundasın :(

Track id zaten çalışmıyor. Ama facebook videosu hakkinda bi bilgim yok hic kullanmadim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

http://www.mega upload.com/?d=CFS4HQ16 linkinden 4.0.A.2.368 Generic Global romunu indirin. yazan yerde malesef link ölmüş ve bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?

http://www.****.com/?d=CFS4HQ16 link olu degil siz dikkatsizsiniz

• kızmanı gerektirecek yanlış bir şey yaptıgımı sanmıyorum senın kadar tercurebili biri olssydım emın ol ki şuanda bu mesajı sana yazmak yerıne farklı bir şeyler yazardık yardımcı olurmusunuz diyede yazdımmzaten.. neyse ben dunn gece hallettim ..sn kaan bey
  • Telefonu 2 GHZ ye OC lemişler. Hadi gözümüz aydın ...

İlgili link :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1303635

Sony şu 2.3.4 kerneli de yayınlasa da bizde çıksak buralara ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 17 Ekim 2011; 9:31:42 >
  • Ustalar şu işlemci hızını 2 GHz yapmayı net bir şekilde anlatır mısınız?
    İndirecegiğim dosyalar felan nerede :) ne yapmalıyım ?
  • Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz çok ayrıntılı şekilde anlatmışsınız emeğinize sağlık .

bende 2 3 gün önce yurt dışından lt 18 i alma şansım oldu ancak kendi kendine açılıp kapanma sıkınıtısı yaşıyorum.

daha önce android kullanmadığımdan dolayı bilgim sıfır.

yukarda root yapma olaylarını okuyarak anlamaya çalıştım.

NE şekilde bir yol izlemem gerekecek yardımcı olursanız çok sevinirim.

• arkadaşlar çok güzel anlatım olmus ama root yapınca garantiden çıkacak. ozaman neden garantili telefon aldık?
  • beyler herkese selamlar. Çok acil yardıma ıhtıyacm var. Arc alacağm sızın cevabınıza gore. Sımdı cıhaz turkcell se arc diye satılıyor. Sanırım rom dıyorlar turkcell rom yuklu aclrken kapanrken menude tcell reklamları vs var bunu sorunsuz garantı dısı kalmadan kaldırablrmyz? Yurtdısı almıcam garantısı olsun dıe. Garantı bozulmaması onemlı. bu olay nedır? Nasıl yapılır? Bıraz bılgılendırırmısnz? Mobılım ımla ıcın k.bakmayın.
  • tek wifi sorunu yasayan ben miyim ? wifi menusune girince taraniyorr deyip 3 saniye sonra kayboluyor surekli sorunu yasayan yada vozumunu bilen var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.