Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bısı daha sorucam bu yenı guncelleme buldu dıo sureeklı 4.0.4 var dıo ben 2.3.4 kullanmak ıstıyorum bundan nasıl kurtulabılrız
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihozgul

bısı daha sorucam bu yenı guncelleme buldu dıo sureeklı 4.0.4 var dıo ben 2.3.4 kullanmak ıstıyorum bundan nasıl kurtulabılrız

Ben root atıp update center'ı silerek hallediyordum, başka yolu varsa bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihozgul

bısı daha sorucam bu yenı guncelleme buldu dıo sureeklı 4.0.4 var dıo ben 2.3.4 kullanmak ıstıyorum bundan nasıl kurtulabılrız

bende GB 2.3.4 .67 son sürüm var fakat 4.0.4 uyarısı gelmiyor.GB .42 Sürümde iken .67 sürüm mevcut uyarısı geliodu ama ICS ile alakalı telefona bir sürüm uyarısı hiç gelmedi.telefon için konuşuyorum.teli pc ye bağladığımda haliyle geliyor.
  • Merhaba,

Ekran kilidindeki "kamera" işlevini "sessiz" ile değiştirmek mümkün mü...?

Hepimizin bildiği gibi önceki sürümde ekran kilidini açma yanındaki özellik "sessiz" idi.
    Yeni sürümle birlikte "sessiz" işlevi yerine "kamera" işlevi geldi.
    Şimdi telefonu sessize almak için önce ekran kilini açmak sonra sessize amak gibi bana göre gereğinden fazla işlem yapmak gerekiyor.

Bilmediğim konu ise telefonun normalde ulaşamadmığımız admin işlemlerine ulaşarak bu ekran kilidindeki kamera işlevini yine sessiz ile değiştirebilir miyiz?

Telefonu rootlu olan ve telefonun işletim sistemini bilen ve müdahale edebilen arkadaşlar bunu mümkün olup olmadığına bakabilirler mi?

Teşekkürler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65539989/tm.htm Acil YARDIM beyler doomlord la yaptım rootu 42 ye çekip 62 ye yükselttim.
  • Root yetkileri ile yapılacak iş değil
    Framework-res.apk düzenleyip kodlarla oynamak gerek gbdeki kodlar uyarsa yapılabilir
    Ama xda da yapan yok daha ;-) ama yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam windows 8 de kurulum yapsak nolur ? Bir sorun oluşturma ihtimali varmıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Merhaba,

Hepimizin bildiği gibi önceki sürümde ekran kilidini açma yanındaki özellik "sessiz" idi.
    Şimdi telefonu sessize almak için önce ekran kilini açmak sonra sessize amak gibi bana göre gereğinden fazla işlem yapmak gerekiyor.

Bilmediğim konu ise telefonun normalde ulaşamadmığımız admin işlemlerine ulaşarak bu ekran kilidindeki kamera işlevini yine sessiz ile değiştirebilir miyiz?

Telefonu rootlu olan ve telefonun işletim sistemini bilen ve müdahale edebilen arkadaşlar bunu mümkün olup olmadığına bakabilirler mi?

Teşekkürler.

senin dediğini ancak farklı locker program kullanarak yaparsın istersen bi golocker MIlocker vs prolara bak...

• Selamlar.

Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış sağolsun fakat ben bu tür işlemlere biraz fransız olduğumdan pek anladığım söylenemez.

Öncelikle telefonum Sony Ericsson Xperia Neo MT15i şu ana kadar bu tür programlar denemedim hiç aldığım gibi kullanıyorum bir tek ics 4.04'e geçiş yaptım uptade centerdan.

Telefonu rootlamanın bana ne gibi bir kazancı olur 1-2 kez baya bir niyetlendim fakat hem acemi olduğum için bir de telefonun brick olma riski taşıyabildiği için sonradan vazgeçtim

Öncelikle bu root ve diğer bu tür yazılımları bana yalın ve sade bir dilde anlatabilirseniz çok memnun olurum.

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

hocam windows 8 de kurulum yapsak nolur ? Bir sorun oluşturma ihtimali varmıdır ?

Programlar ve driverlar uyumlu olursa sorun çıkarmaz

• ben vın7 64 bt te boot drıverı yukleyemedım vın 8 de calısmayabılır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Merhaba,

Teşekkürler.

senin dediğini ancak farklı locker program kullanarak yaparsın istersen bi golocker MIlocker vs prolara bak...

Dediğiniz her iki programı da denedim, maalesef olmadı.

Bazı uygulamalara, türkçeleştirme/kısayol atama vb gibi müdahaleler yapabiliyoruz.
    Telefonun işletim sistemine müdahale edebilen uygulama veya durumlar söz konusu ise değiştirilebilir olması gerek.
    Sonuçta ekran kilidinde mevcut olan bir uygulama kısayolu, bir başkası ile değiştirilecek.

• Driver ıçin pdanet 64 bit driverini deneyin

Kilit ekranındaki kamera yerine sessiz mod ayarlamak için framework-res.apk düzenlenecek başka yolu yok ;-)

• arkadaslar xperıa neo 2.3.4 42 li global romlarda sıknıtı var sony nın sıtesınden ındırdım oda calısmıyor elınde olan varsa paylasabılırmı
  • Sorun sende o dosyalar saglam

• denedim driver yemedi aga :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Driver ıçin pdanet 64 bit driverini deneyin

Kilit ekranındaki kamera yerine sessiz mod ayarlamak için framework-res.apk düzenlenecek başka yolu yok ;-)

xda developers'dan baktım da şimdi, telefonun rom'undan akptool for one x programıyla, framework-res.apk'yi çekmekten falan bahsediyor ki,
    ben telefon işlerinden o kadar anlamıyorum.
    Bu iş profesyonel olmuş arkadaşların işi.
    Olsaydı güzel olurdu.
  • quote:

denedim driver yemedi aga :)

Windows8 arkadaşım az önce yaptı pc companion yükledi driverları root sorunsuz oldu sdk ve pda neti es geçip anlatımı yap

• flashtool yazılımından kaynaklı galiba 0.9.0.0 yükliyim bide ...
    kurarken install aborted htası veriyyor. hata galiba ; flashtool drivers need vs. di.

• Flashtool driver yükle . Sayfada 5. Mesajda hepsini anlattım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.