Şimdi Ara

com.android.vending problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum rootlu birden 2-3 dk da bir com.android.vending çalışmayı durdurdu hatası almaya başladım market hatasıymış market enablerla amerikaya bağladım marketi gene olmadı sonra dedim bu marketi sileyim başka market kurayım sildim silmez olaydım şimdi indirdiğim hiçbir android market kurulmuyor. Nasıl kurtulucam şu vending illetinden?

• up up up up up
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65379340/tm.htm
    yukardaki konudan ftf dosyalardan romdaki uygulamaları açmayı anlattım
    Cihazına uygun ftf den system.sin dışarı çıkarıp konudakı programla aç açılan dosyalardan vending.apk alıp telden rootexplorer ile system/app klasörüne atıp izinlerini ayarla
    İzin ayarlamak .ıçin kopyaladığın apk üzerine ekrana bi süre bas çıkan pencereden
    Permission seçip çıkan ekrandan aşagıdaki gibi ayarla tireler boş kareler tickli olucak ok basıp teli kapat aç

##-
    #--
    #--

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

http://forum.donanimhaber.com/m_65379340/tm.htm
    yukardaki konudan ftf dosyalardan romdaki uygulamaları açmayı anlattım
    Cihazına uygun ftf den system.sin dışarı çıkarıp konudakı programla aç açılan dosyalardan vending.apk alıp telden rootexplorer ile system/app klasörüne atıp izinlerini ayarla
    İzin ayarlamak .ıçin kopyaladığın apk üzerine ekrana bi süre bas çıkan pencereden
    Permission seçip çıkan ekrandan aşagıdaki gibi ayarla tireler boş kareler tickli olucak ok basıp teli kapat aç

##-
    #--
    #--

Dostum çok teşekküre derim oldu şimdi market eski sürüm yeni sürüm yükselem problem çıkarır mı? bide konu anlatımında system.sin çıkarırken 4096 kodu çalışmayabiliyor ben 2048 le çıkarttım.

• sorunun cevabı çok basit benim de başıma geldi birkaç uygulama sil kurtulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox - Hepsiburada.com sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.