Xp'yi Windowsun üzerine tekrar kurmak istiyorum ancak bu durumda dosyaları yedeğe almam gerekirmi? yoksa direk cdyi takıp kuruyum mu?
Bu işlerde acemi isen mutlaka yedek al. Hatalı bişey yaparsan başın ağrımasın. Normalde üstüne kurduğunda bi sorun olmaz ama genede yedek al derim.
peki bu durumda belgelerimdeki dosyalar format atmıs gibi silinecek mi?
walla konuyu biraz daha açarsan iyi olur.format atıpmı kurucaksın yoksa bi windows 98 var bide xpmi kurucaksın?öle xp üzerine bi xp daha kurmaz zaten
su anda windowsta yuklu xp home 'u format atmadan uzerine tekrar kuracağım ancak belgelerimdeki dosyalar filan silinecekmi
walla böle bi şeyi denemeye kalkarsan seçmiş olduğunuz sürücüde kurulu bir windows sürümü var başka bi sürücü belirtiniz der benim bildiğim kadarıyla.senin hardisk 2 ye ayrılmış durumdaysa kopyala önemli belgeleri öteki bölüme format at yeniden kur bence
quote:
Orjinalden alıntı: sonny
walla böle bi şeyi denemeye kalkarsan seçmiş olduğunuz sürücüde kurulu bir windows sürümü var başka bi sürücü belirtiniz der benim bildiğim kadarıyla.senin hardisk 2 ye ayrılmış durumdaysa kopyala önemli belgeleri öteki bölüme format at yeniden kur bence
belgelerim silinecektir.Belgelrimdeki dosyalrını c'ye kopyalarsan sorun çıkmaz.