Şimdi Ara

Xp'yi Windowsun üzerine kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp'yi Windowsun üzerine tekrar kurmak istiyorum ancak bu durumda dosyaları yedeğe almam gerekirmi? yoksa direk cdyi takıp kuruyum mu?

• Bu işlerde acemi isen mutlaka yedek al. Hatalı bişey yaparsan başın ağrımasın.
    Normalde üstüne kurduğunda bi sorun olmaz ama genede yedek al derim.
  • peki bu durumda belgelerimdeki dosyalar format atmıs gibi silinecek mi?
  • walla konuyu biraz daha açarsan iyi olur.format atıpmı kurucaksın yoksa bi windows 98 var bide xpmi kurucaksın?öle xp üzerine bi xp daha kurmaz zaten
  • su anda windowsta yuklu xp home 'u format atmadan uzerine tekrar kuracağım ancak belgelerimdeki dosyalar filan silinecekmi
  • walla böle bi şeyi denemeye kalkarsan seçmiş olduğunuz sürücüde kurulu bir windows sürümü var başka bi sürücü belirtiniz der benim bildiğim kadarıyla.senin hardisk 2 ye ayrılmış durumdaysa kopyala önemli belgeleri öteki bölüme format at yeniden kur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonny

walla böle bi şeyi denemeye kalkarsan seçmiş olduğunuz sürücüde kurulu bir windows sürümü var başka bi sürücü belirtiniz der benim bildiğim kadarıyla.senin hardisk 2 ye ayrılmış durumdaysa kopyala önemli belgeleri öteki bölüme format at yeniden kur bence

belgelerim silinecektir.Belgelrimdeki dosyalrını c'ye kopyalarsan sorun çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok sağolun sonunda istediğim cvp
  • yardım edebildiysek ne mutlu bize.Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.