Şimdi Ara

Xp - Xp profesyonel farkı ? ve pcde Hız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son formatt attırdıgımda pc ye adam lar xp profesyonel yuklemisler. onceden normal xp yukluydu bilgisayar tıkır tıkır calısıyodu

ama şuanda bende mevcut kurulu sistemde de vista görünümüdür falan 20 tane gorunum var xp haricinde

Soru: Xp professyonel mi idi benim pc yi yavaşlatan_? Saygılar.

• XP'nin iki çeşidir vardır:

1) XP Home edition (Sizin normal dediğiniz)
    2) XP Professional

Herkes bilir ki XP Pro XP Home'a 1000 kere tercih edilir. Nedendir bilinmez XP Home çok daha fazla hata verir. XP Pro daha temizdir. Size yüklenen vista görünümü gibisinden şeyler temadır. Görünümü değiştiren paketlerdir ve evet bunlar bilgisayarı yavaşlatır. Hiç tavsiye etmiyorum. Maviş maviş başlat çubuğumla yıllardır seviyeli ve mutlu bir birliktelik sürdürüyoruz kendisinden çok memnunum. Siz baştan format atın ve yine XP Pro yükleyin ancak bu kez paketlerden olmasın içinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

XP'nin iki çeşidir vardır:

1) XP Home edition (Sizin normal dediğiniz)
    2) XP Professional

Herkes bilir ki XP Pro XP Home'a 1000 kere tercih edilir. Nedendir bilinmez XP Home çok daha fazla hata verir. XP Pro daha temizdir. Size yüklenen vista görünümü gibisinden şeyler temadır. Görünümü değiştiren paketlerdir ve evet bunlar bilgisayarı yavaşlatır. Hiç tavsiye etmiyorum. Maviş maviş başlat çubuğumla yıllardır seviyeli ve mutlu bir birliktelik sürdürüyoruz kendisinden çok memnunum. Siz baştan format atın ve yine XP Pro yükleyin ancak bu kez paketlerden olmasın içinde.

Cevap için teşekkür ederim.

format atmadan bu temaları kaldırma yolu varmı ?
    mavi başlat cubugu deil ben renksizede razıyım yeterki hızlansın kaldırıp atacam balkondan. saygılar ii forumlar.

• masaüstü sağ tık>özellikler>temalar>tema>windows klasik

masaüstü >bilgisayarım sağ tık>gelişmiş>performans>ayarlar>en iyi performans için ayarla kutucuğuna tıkla>uygula-tamam

Bunlardan biri işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 10 Nisan 2009; 0:50:29 >
  • home ile pro arasındaki fark tema değildir
    güvenlik farkıdır
    pro da daha fazla güvenlik vardır ve bununla ilgili servisler çalışır

hızlı bir bilgisayarda pro daha iyi çalışır
    yavaş bilgisayarda home avantajlıdır
  • arkdaşım senin ilk sistemin zaten pro versiyonudur kanımca.
    sana modifiyeli xp kurmaşlar ki kesinlikle tavsiyem değildir
    piyadada xp adı altında birtakım kişiler tarafından değiştirilmiş,özellik eklenmiş-yada kaldırılmış,üzerinde oynama yapılmış xp ler war.
    İsimleri evolation,Pro 2008, pro2007, Perfect ,, v.b.
    En güzeli orjinal kopyasından güzel bir winXPsp3 sonra onu cracklersin olur biter.
  • arkadaşım. diğer arkadaşarın da dediği gibi sorun eklenti olarak gelen temalarda. en iyisi temizidir.

quote:

Orjinalden alıntı: aslankarakoc

arkdaşım senin ilk sistemin zaten pro versiyonudur kanımca.
    sana modifiyeli xp kurmaşlar ki kesinlikle tavsiyem değildir
    piyadada xp adı altında birtakım kişiler tarafından değiştirilmiş,özellik eklenmiş-yada kaldırılmış,üzerinde oynama yapılmış xp ler war.
    İsimleri evolation,Pro 2008, pro2007, Perfect ,, v.b.
    En güzeli orjinal kopyasından güzel bir winXPsp3 sonra onu cracklersin olur biter.

cık cık cık. yakışmıyor. cracklemek filan. her zaman orijinal yazılım...

şaka şaka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temaları kaldırmanın tek yolu format. Tema dosyaları bütünleşiktir ve sonradan kaldırmak sadece görüntüyü değiştirir, performansta değişim sağlamaz çok fazla. Sen en güzeli temiz bir XP Pro al onu kur. Artık orci mi alırsın çakma mı o sana kalmış.. Ben karışmaz ona

XP home ile pro arasında güvenlik farkı olduğunu söyleyen arkadaş doğru söylüyor ama şu zırt pırt peydah olan hata bildirimleri vardır ya, işte onlar pro'da daha azdır. Kısacası daha stabil bir işletim sistemidir home'a göre. Tema olayını ben de hiç tavsiye etmiyorum. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.