Şimdi Ara

Xp WiNdOwS MeSsEngeR UnINsTaLL bat..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp ile default olarak gelen windows messengerdan kurtulmak istiyor ve uninstall edemiyorsaniz ki büyük ihtimale edemiyorsunuzdur ben baya bi denedim olmadi her neyse sadate geliim aşağida görmüş olduğunuz bat dosyasini oluşturuyorsunuz üzerine çift tiklayin restart ve microsoftun bi dayatma gibi oluşturduğu messengerdan kutulun tabi istiyorsaniz..

@echo off
    echo Removing Microsoft Messenger...
    rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %WinDir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove

echo Disabling it from running in the future...
    echo REGEDIT4>%temp%\nomsngr.reg
    echo
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Messenger\Client]>>%temp%\no
    msngr.reg
    echo "PreventRun"=dword:00000001>>%temp%\nomsngr.reg
    echo "PreventAutoRun"=dword:00000001>>%temp%\nomsngr.reg
    echo "PreventAutoUpdate"=dword:00000001>>%temp%\nomsngr.reg
    echo "PreventBackgroundDownload"=dword:00000001>>%temp%\nomsngr.reg
    echo "Disabled"=dword:00000001>>%temp%\nomsngr.reg
    regedit /s %temp%\nomsngr.reg

yok ben anlamam kardeş bat dosyasindan diyenler için:
    masaüstüne sağ tikliyorsunuz-->new-->textdocument-->yukaridaki komut-->save as-->dosyaadi.bat
    [frndsp]

• denedim olmadı..
  • olur olur..tekrar dene bi hata verecek ona ok. diyorsun sonra sistemden kaldiriyor
  • program ekla kaldırdan sorunsuz olarak kaldırabiliyorum msn messenger ı.siz sorun mu yaşıyorsunuz uninstall sırasında???
  • başlat-çalıştır services.msc yaz. Çıkan pencereden messengerı devre dışı bırak. Bilgisayarı restart yap. Denetim masasından program ekle kaldırı çalıştır. Windows bileşeni ekle/kaldırı seçip uninstal yap. Hepsi bu kadar.
  • hepsi olur..! gusel [frndsp]
  • ekle/kaldır tam sonuç vermez. XP de outlook express ile bağlantılıdır, eğer o.ex. çalışırsa login olmayan bir MSN iconunu tasklistde görürsünüz. bu sebepten registry de işlem gerekiyor (muş).

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen gurol'un dediği gibi... ekle/kaldır ile kaldırdığım halde outlook'u her açtığımda login olmayan şekilde çalışıyordu. Hatta login bile olabiliyordum istediğim zaman. (Windows bileşenlerinden kalkmış göründüğü halde) Bende klasörünü bulup sildim. Şuan bir sorun gözükmüyor, yani hata mata vermiyor. Kurtulmuş oldum böylece. Norton systemworks, System Mechanic ve Regcleaner ile registry temizliği (düzenlemesi) yaptım. Artık artıkları sildilerse sildiler, silmedilerse de canım sağolsun çok iyi ettim de kurtuldum. [bgdnc2]
  • MSN messenger o kadar kötü bişi değilki, neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by antique28</i>
    <br />MSN messenger o kadar kötü bişi değilki, neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br />program ekla kaldırdan sorunsuz olarak kaldırabiliyorum msn messenger ı.siz sorun mu yaşıyorsunuz uninstall sırasında???

bahsi geçen msn messenger değil windows messenger [cptn]

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by antique28</i>
    <br />MSN messenger o kadar kötü bişi değilki, neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum :)
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br />program ekla kaldırdan sorunsuz olarak kaldırabiliyorum msn messenger ı.siz sorun mu yaşıyorsunuz uninstall sırasında???

bahsi geçen msn messenger değil windows messenger [cptn]

• http://www.xp-antispy.de/ adresinden xantispy programını tavsiye ederim.birçok ayara müdahelede bulunabiliyorsunuz...
  • mesela neler yapabiliyorsun ?
  • media player için lisans ve codec download ayarları,hata raporlarını gönderilmesini önleyen ayarlar,balon anımsatıcının iptali,bant genişliği limitinin engellenmesi,msn in komple kaldırılması,outlook ile başlatılmaması,winxp register ayarları vss bir sürü ayarlar var.
    ancak sitede artık download edilemiyor dosya.gogle dan taratın olmadı bulursunuz mutlaka.en olmadı bulamayanlara ben mail atabilirm...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>messenger, ICQ gibi programlar RAM canavarıdır. ben tercih etmem. epey zaman oldu kullanmıyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gurol</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by antique28</i>
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>messenger, ICQ gibi programlar RAM canavarıdır. ben tercih etmem. epey zaman oldu kullanmıyorum.
    eskiden RAM konusunda sıkıntılıydık kabul ediyorum ama günümüzde 512MB'lara rahatlıkla ulaşabiliyoruz ve internet dünyasında iletişim önemli benim için, iletişimde kolaylık sağlayan her programa açığım [bandt]

ayrıca not: windows messenger ile MSN messenger arasında ne fark var?

• servis pack yüklüyse kalkar..yüklü değilse..

bilgisayarım/ C:/windows

araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/gizli dosyaları göster tamam..

şimdi windows içinde inf diye bi dosya var..

infin içine girin ordada sysoc diye bi dosya var.onu note pad le açın
    orda msnmsgr mi ne öyle bi satır var .. orda iki virgül (,HIDE,) yazıyo hide ı silin..kaydedip kapatın..virgüller kalcak..

daha sonra win bileşenlerini ekle kaldırdan msngerı ve msn explorerın tikini kaldırın ..tamam deyin ikiside uçsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.