Şimdi Ara

Xp pro sp3 Ethernet yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Forumda yeniyim birçok yere baktım sorunum için pek bir şey bulamadım Bilgisayarım windows7 şuan ana kartımı yaktım ve başkasından ana kart aldım xp sp3 kurdum ama interneti algılamıyor anakart driverlarını yaptım hiç bir şey fark etmedi ana kartım gigabyte GA8I865 775-Rh 3.0 GHZ işlemci var elimde ana kartın dvdsi yok internet sitesinden driverlarını indiriyorum olmuyor bilen biri yardım edebilir mi? Ağ bağlantılarım falan hiç gözükmüyor bağlantı olmasa bile aşağıda simgesi çıkması lazım o yok denetim masasından girdiğimde de boş gözüküyor acaba indirdiğim sp3de mi problem var

• Obito Uchiha kullanıcısına yanıt
    şuradan indirip denedin mi

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2358#dl
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

şuradan indirip denedin mi

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2358#dl

Evet hepsini indirdim denedim hemen yükleniyor yeniden başlat tarzı birşey geliyor tmm diyorum başlayıncada hiç birşey olmuyor şuan yeniden w7 yaptım işte bilgisayarı
    bu xp sürücüsü yanlız win7 değil birde aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı
  • xpye çevirdikten sonra indirdim yaptım hiç birşey olmadı evet aygıt sürücüsünde soru işareti vardı internet olmadan da hiç birşey yapamıyordum dosyalarıda telden indirip pcye attım
    şu an var mı ünlem işareti
  • işte internet olmayınca yeniden w7 yükledim pcye hiç ünlem falan yok ama işte yavaş buda ekran kartım desteklemiyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yeniden xpye çevirecem ssleri alırım atarım buraya böyle olmuyor yardım etmek istiyorsunuz ama pke fazla bir bilgi veremiyorum böyle
    aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılar altında donanım var mı şu an
  • Yok gözükmüyor ethernet denetleyicisinde soru işareti var sadece şuan az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.