S.a Forumda yeniyim birçok yere baktım sorunum için pek bir şey bulamadım Bilgisayarım windows7 şuan ana kartımı yaktım ve başkasından ana kart aldım xp sp3 kurdum ama interneti algılamıyor anakart driverlarını yaptım hiç bir şey fark etmedi ana kartım gigabyte GA8I865 775-Rh 3.0 GHZ işlemci var elimde ana kartın dvdsi yok internet sitesinden driverlarını indiriyorum olmuyor bilen biri yardım edebilir mi? Ağ bağlantılarım falan hiç gözükmüyor bağlantı olmasa bile aşağıda simgesi çıkması lazım o yok denetim masasından girdiğimde de boş gözüküyor acaba indirdiğim sp3de mi problem var
Evet hepsini indirdim denedim hemen yükleniyor yeniden başlat tarzı birşey geliyor tmm diyorum başlayıncada hiç birşey olmuyor şuan yeniden w7 yaptım işte bilgisayarı
Obito Uchiha
kullanıcısına yanıt
bu xp sürücüsü yanlız win7 değil birde aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı
xpye çevirdikten sonra indirdim yaptım hiç birşey olmadı evet aygıt sürücüsünde soru işareti vardı internet olmadan da hiç birşey yapamıyordum dosyalarıda telden indirip pcye attım
Obito Uchiha
kullanıcısına yanıt
şu an var mı ünlem işareti
işte internet olmayınca yeniden w7 yükledim pcye hiç ünlem falan yok ama işte yavaş buda ekran kartım desteklemiyor :D