Bildirim
Xp'nin dilini değiştirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
''XP Multilingual User Interface Pack'' diye bir program var.
Ama bu program İngilizceden Türkçeye çeviriyor, Ruscayı çevirirmi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 22 Şubat 2009; 1:25:25 >_____________________________ -
Ya da, Elimizde Türkçe xp cd si mevcutsa.
Başlat/Denetim masası/Bölge ve dil seçenekleri/Diller/Ayrıntılar/Ekle/Türkish seç
Senden cd istiycek, cd yi tak kurulum tamamlansın. Pc yi yeniden başlatınca herşey türkçe
Not: Tek istediğin dil ise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 22 Şubat 2009; 1:33:48 >_____________________________ -
O programı denedim yemedi
SP 2 ler içinmiş o program benimkisi SP3 olduğu için kurmadı. İlgili arkadaşlar bu konuya bi el atabilirmi ?_____________________________ -
Formatlarken yaparsın???

Orjinalden alıntı: Leidenschaft
Formatlarken yaparsın???
/>
benim dediğim birazcık zaman alan birşeyyy..
eğer bulamazsan bişey yaparsın dediğimi_____________________________
-
Format atarkene mi yapıyoruz bunu? Format atmadan değiştirmek istiyorum. _____________________________ -
tamam o zaman kendin bilirsin ..
bi çözüm bulamazsan formatlarken yaparsın_____________________________
-
hiç uğraşma bence bas formatı türkçe kur _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
hiç uğraşma bence bas formatı türkçe kur
zeki abi bi dil için format atması gerek değil bana göre elbet değiştiren bişey vardır??
eğer yoksa formatlarsınn_____________________________
-
değiştiren programlar a rastladım ama adamın dili zaten rusça yani latin alfabesi değil ingilizce türkçe yapanlar var ne kadar sağlıklı olur bilinmez onu bulana kadar format atardı 1 saatlik iş en fazla _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı