Şimdi Ara

XP’nin Cazibesi Vista’yı Yendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tayvan Tüketiciler Vakfı (CF), Microsoft’u Serbet Ticaret Kurulu’na (FTC) şikayet etti. CF Microsoft’un Windows XP işletim sistemini satmayı durdurmasına karşı çıkıyor.

FTC şikayet başvurusunun kabul edildiğini ve şirket hakkında soruştuma başlatıldığını açıkladı. Yaklaşık 6 ay sürmesi beklenen soruşturma sonunda Microsoft suçlu bulunursa 25 Milyon NT’ye (940 bin YTL) kadar para cezasına çarptırılabilecek. Microsoft, Haziran’dan beri Tayvan’da işletim sistemi olarak sadece Vista’yı satıyor. CF, şikayet başvurusunda Microsoft’un, Windows XP’nin satışını durdurarak tüketicileri Vista satIn almaya zorlamasının yasal olmadığını belirtti. Vakıf ayrıca, araştırmalara göre temmuz ayı içerisinde yeni bilgisayar alan tüketicilerin %56’sının Vista’yı silerek yerine XP yüklediğini de söyledi. Tayvanlı tüketicilerin %67’si Vista’nın yeni bilgisayarlarda tek seçenek olmasına karşı çıkıyor.

2007 yılının Ocak ayında piyasaya sürülen Vista, birçok ülkede beklenen ilgiyi görmedi.

• Bi Vista kullanan bakalım XPye geçebiliyormu daha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bi Vista kullanan bakalım XPye geçebiliyormu daha..

+1000000000
  • Ben uzun süredir Linux' un türevlerini kullanıyorum bilgisayar kullandığımı anlıyorum. Dikkat çekmek istediğim nokta firmanın zorlayıcı baskısı
  • quote:

ben vistadan xp ye dönüş yaptım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

quote:

Vista kolpa mıydı?
  • quote:

quote:

öyleyse 2 ettik bakalım daha çıkacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben vista ya karşıyım beklediklerimden uzakta xpden vazgeçmem
  • Ya istediğini sürer istediğini piyasadan çeker ... Siz Kaspersky 2k9 çıkınca 2k8 niye piyasadan kalktı diye de dava açarsınız....
  • bir işletim sistemi; hızlı ve kolay çalışmalı .. forza xp ..vistanın görselliğine kapılmayın
  • Forever viste 64 bit .. işimi görüyo
  • quote:

quote:

Bende Vista' yı kurmam ile silmem bir oldu. Microsoft' un ME ile beraber çıkardığı en berbat işletim sistemi. ME' yi de böyle kimse kullanmamıştı. 98' den Xp' ye geçiş daha çok oldu. Vista' da bunun gibi. Xp' den Windows Seven' a geçecez gibi. Gereksiz bir işletim sistemi.

• quote:

quote:

quote:

Vista kolpa mıydı?

ne farkeder ki? vista kadar kağnı bi os görmedim, sistemin kötüdür demeyin çift çekirdek işlemci, 2 gb ram var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Forever viste 64 bit .. işimi görüyo

Aynen.. Vista 64 bit süper!
  • quote:

Ben kullandım uzun bir süre vista, XP'e döndüm şimdi.. Vista XP'nin eline su dökemez bence!
  • vistadan memnun kalmak için bilgisayarın çok güncel olması lazım. bi de microsoft vistaya xp teması ekleseydi alışamayanlar için çok iyi olurdu bence.
  • Vista 32 bit orjinal kullanıyorum fena değil ama bana göre xp daha iyi
  • Bazı durumlar hariç vistadan memnun kalmak için kullanıcının deneyimli de olması lazım... ama bazen ilaç bulunmuyo tabi...
  • 64bit in ne farkı var
  • 2GB ram'li çift çekirdek 2Ghz işlemcili 256mb ekran kartlı bir bilgisayar kullanan yaklaşık 15 yıldır kişisel bilgisayar sahibi olan bir adamım..

Yani güncel bir PC ve tecrübe sahibiyim.

Vistayı sevmiyorum. Yeterli mi?..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.