Bildirim
XP KULLANICI ŞİFRESİNİ KIRMA !!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dışarıdan bilgisayarcı geliyor ve patronun demesine göre ( ki yalan söylüor) her gelmeye 100 $ alıyormuş..
şifreyi kırmak çok da önemli deği laslında flash player ı nasıl yükleyebilirim onu söyleyin kısıtlıyken :)
youtube bile açmıyor yaa -
alıntıdır..
quote:
/>
Windows XP Administrator şifresini silmeniz için gerekli program zip dosyayı açıp *.iso uzantılı dosyayı cd 'ye nero vb. bir yazılımla yazdırın. Daha sonra Administrator Şifresini unuttuğunuz bilgisayara takıp yeniden başlatın.. sonda da önüze gelen seçeneklerden size uygun olanlarını seçiyorsunuz.
google da "Reset XP Administrator Password 2006" bu şekilde arat bulursun..yasal program..ya da erd commander 2005 -
komple resetliyor değil mi admin şifresini ..
değiştirirsek patronda gireemz yani :) -
Bilgisayarı Güvenli Kipde Başlat Admin Olarak Aç Şifre İstemicek Ordan Şifreyi Kaldır Yaparsın... Bunu Bilgi Edin Diye Söylüyorum Acil Bir Durum Olur Yönetici Olarak Girmen Gerekirsin Diye
Ama 3 Kağıtcılık Düşünüyorsan Günahına Karısmana Mubarek Ramazan Ayındayız -
@sadberk evet aynen dediğin gibi eskisini bilemiyosun yani
@Melrin admin hesabına şifre koydu diyor..admine şifre koyduysa dediğin şekilde sorar zaten şifre -
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
@sadberk evet aynen dediğin gibi eskisini bilemiyosun yani
@Melrin admin hesabına şifre koydu diyor..admine şifre koyduysa dediğin şekilde sorar zaten şifre
Yönetici ve Admin Admin ve Kendi Kulandığı Olmak 3 Üzere 3 Hesap Olucak En Basta Administoral Olucak O Hesaba Giriş Yapcak ve Ordan İsterse Yöneticinin Sifresini Kaldırır İsterse Kendi Kulandığı Hesaba Tam Yetki Getirebilir
Deneyin Olmuyorsa Olmayor Yazın -
bu yöntemlerle hiç uğraşmayın daha basit yöntemi var bu işin pc ilk açılırken F8 tuşuna basarak güvenli kipte pc yi başlatın daha sonra admin olarak hesap açılacaktır pc açıldığında kullanıcı hesaplarında adminin hesabını seçerek direkt olarak yeni şifreyi isteyecektir kullanılan şifreyi sormayacaktır bu da windows xp nin bir açığı işte kaç tane yama yazdılarsada bu açığı hala kapatmadılar niyetleri yoq herhalde eğer yapamazsan pmden konuşalım @sadberk -
Gerekli Bölüme Taşınmıştır.
Bundan Sonraki Açacağınız Başlıkları Lütfen Bölüme Uygun yere Açınız ki Sorununuza bir an önce çözüm bulabilinsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: ArdaR
Gerekli Bölüme Taşınmıştır.
Bundan Sonraki Açacağınız Başlıkları Lütfen Bölüme Uygun yere Açınız ki Sorununuza bir an önce çözüm bulabilinsiniz.
hoca copy/paste yapıyosun da hatalı bu kısım -
f8 ile güvenli kipte açtım bilgisayarı..
kullanıcı hesaplarına girdiğimde 2 kullanıcı çıktı
adminastör ve admin bizim şifresiz olarak girdiğimiz kullanıcı hesabı çıkmadı !! bizim hesap çıksaydı sınırsız yapınca işlem tamamlanacaktı ama çıkmadı bunun nedeni ne ?
adminastör den yeni kullanıcı hesabı açıp sınırsız yetki verdim sonra flash player ı yükledim ( istediğim oldu ) sonra tekrardan işlemeri yaptım ve adminastör den yeni açtığım sınırsız hesabı sildim dolayısıyla yüklediğim flash player gitti :(
admin in şifreyi kaldır yaptığımda şifre resetleniyor ama bunu istemiyorum çünkü ileride bakıma adam geldiğinde şifresini girdiğinde gireeyecek :) ve sorunlar çıkacak..
nasıl yapmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nero Bianco -- 20 Eylül 2007; 11:54:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X