Şimdi Ara

xp kısır döngü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANAKART GIGABYTE GA-G33M-S2
    İŞLEMCİ C2D 2.33MHZ 4MB
    EKRAN KRTI SPARKLE NVİDİA 7900 GS 512/256BİT
    RAM 1GB 667MHZ OEM (BUNU 2X 800 MHZ KİNGSTON LA DEĞİŞTİRİCEM)
    HARD DİSC 160 SAMSUNG SATA
    UYDU KARTI SKYSTAR3
    DVDRW LG H55N
    KASA TAD ASUS 350WATT
    MONİTÖR LG FLATRON 3000:1 2MS 19"
    PROBLEM ŞU:oyun oynarken monitörde çizgiler belirdi ve hoparlörden takılan çizik cd lerin çıkardığı gibi bir ses gelmeye basladı(oyunları cdsiz oynuyordum.ki oynadığım oyunlar bus driver ve haulin idi.yani fazla güç harcamayan oyunlar).daha sonra ekranda "Windows bileşenleri kısır döngüye girdi ve windows tedbir olarak kapandı" gibi bir yazı çizgilerin içinden zorda olsa belirdi.açma kapama düğmesi(power) işe yaramadı.fakat reset e basınca windows sorunsuz olarak yeniden hiç birşey yokmuş gibi basladı.ACABA PARÇALARDA UYUMSUZLUK OLABİLİR Mİ?.ilgilenen olursa sevinirim.

• işletim sistemin ne?
    farkli işletim sistemi denedin mi?
  • daha 2gündür kullanıyorum.xp kullanıyorum.daha önceki makinamda bu kurduğum cd problem çıkarmamıştı.işletim sisteminden olma ihtimali yok diye düşünüyorum.başka işletim sistemi kurmadım,kullanmadım.
  • madem yeni almissin surratle bilgisayarciya gotur bence
    "oyun oynarken monitörde çizgiler belirdi"
    "Windows bileşenleri kısır döngüye girdi ve windows tedbir olarak kapandı"
    cdddi olaylar bunlar, oyun oynarken ortaya ciktiklarinda birkac fotografini cek ispat olsun diye, bilgisayarciya giderken. Neticede bir sorun olduguna gore sen kafa patlatma, bilgisayarcin patlatsin.
  • mavi ekranda aynen soyle yazıyor:
    bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmemesi için windows kapatıldı.
    sorun nv4 disp dosyasından kaynaklanıyor gibi.
    aygıt sürücüsü sonsuz döngüye girdi.

ne yapayım yardım lütfen...
  • nv4 disp hatası veriyor.bu nvidia ekran kartı sürücüsü dosyası imiş.kendi cd sinden kurduğum driver ı kaldırıp intten en yeni versiyonu kurdum, sonuç aynı.tekrar kaldırıp cd deki kendi sürücüsünü kurdum, sonuç aynı.net framework 2.0 kurdum sonuç aynı.aynı aynı aynı. ekran resimlerdeki gibi oluyor.ilgililere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teteni -- 27 Aralık 2007; 17:35:04 >

• kardeş remin işlemciyle çakışıyo büyük ihtimal rem i degiştir bi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyip cevap yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.