Şimdi Ara

xp de wifi ağ simgesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp yükledim sağ altta olan simge cıkmadı nasıl geri getirebilirim acaba ?

• Hangi simge?
  • evet hocam wifi simgesi olmaz :) iki pc olur yanında baska pc ile olur :D ama oda yoksa wifi aygıtının markasını bul driver yükle cihaz ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

xp yükledim sağ altta olan simge cıkmadı nasıl geri getirebilirim acaba ?

laptop marka modelini yaz. ona uygun driver atayım
    @dopac34 kardeş. forumu terket.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Sizi hatırladım. Siz single-dual bios özelliğine sahip anakart ayarını bilmeden "ekran kartınız 2 GB raminizi çalmıştır" diye işkembeden sallayan muhteremsiniz. Henüz 2 Gb ddr ramden çalan ekran kartı görmemiştim sayenizde onuda görüp öğrendim. Beni kültürlendirdiğiniz için teşekkür ederim, lütfen kültürlendirmeye devam edin beni..
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 22 Mayıs 2020; 9:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Sizi hatırladım. Siz single-dual bios özelliğine sahip anakart ayarını bilmeden "ekran kartınız 2 GB raminizi çalmıştır" diye işkembeden sallayan muhteremsiniz. Henüz 2 Gb ddr ramden çalan ekran kartı görmemiştim sayenizde onuda görüp öğrendim. Beni kültürlendirdiğiniz için teşekkür ederim, lütfen kültürlendirmeye devam edin beni..

paylaşımlı ekran kartları ramden yer. xeske biraz az sallasan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hangi simge?

wifi ağ simgesi diyorum görmüyormusun ?
    Tamam şimdi sizi daha iyi hatırladım. Siz 2 Gb DDR5 R7 265 AMD Ekran kartına DDR 3 bellekten 2 GB ram çalıyorsun diye iftira atan adamsınız. AMD sizin bu yazdıklarınızı görse dükkanı kapatır giderdi, neyse ki görmemiş..Sayenizde kültürlenmeye devam ediyorum, teşekkürler..
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Görmüyorum ki hangi simge diye soruyorum

quote:

sessizlerin_umudu Tarih 10 Eylül 2014; 19:48:53
    xp yükledim sağ altta olan simge cıkmadı nasıl geri getirebilirim acaba ?

Tekrar okudum ama yine göremedim..

EDIT: Aygıt yöneticisinin resmini çekip gönderin.

EDIT 2: Hazır resim çekmeye başlamış iken ağ bağlantılarım sayfasının da resmini çekin gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 13 Eylül 2014; 13:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alinti: dopac34

Tamam simdi sizi daha iyi hatirladim. Siz 2 Gb DDR5 R7 265 AMD Ekran kartina DDR 3 bellekten 2 GB ram çaliyorsun diye iftira atan adamsiniz. AMD sizin bu yazdiklarinizi görse dükkani kapatir giderdi, neyse ki görmemis..Sayenizde kültürlenmeye devam ediyorum, tesekkürler..

http://goo.gl/Da31kA
    illaki linkmi atycam. birde ba?ly?a bak hangi simge oldu?unu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 13 Eylül 2014; 13:27:41 >

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    quote:

Konu başlığı : Lenovo G 510 açılmıyor.

Konu içeriği :haddisk çalışmıyor

Başlık bilgisayar açılmıyor diyor içerikse hdd çalışmıyor yazıyor. Demek ki başlık neyse içerikte o olmuyormuş. Tahmini 1500 konuya cevap yazdım siz benden daha iyi biliyorsanız o başka. Sorunun düzelmesine sevindim , geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Konu başlığı : Lenovo G 510 açılmıyor.

Konu içeriği :haddisk çalışmıyor

Başlık bilgisayar açılmıyor diyor içerikse hdd çalışmıyor yazıyor. Demek ki başlık neyse içerikte o olmuyormuş. Tahmini 1500 konuya cevap yazdım siz benden daha iyi biliyorsanız o başka. Sorunun düzelmesine sevindim , geçmiş olsun.

sen hangi kafayı yaşıyorsun kardeş ben öyle birşey yazmadım 1500 mesaj atmış olabilirsin ama boş yorum post kasmak için atmışsın belli oluyor .

benim hdd ile bir sorunum yok g 510 da yok hangi dünyada yaşıyorsun söyle bizde bilek

hocam bu arkadaş harbi sorunları var şimdide diyorki g 510 ve hdd sorununum varmış ben yazmışım

tinermi cekiyor acaba
  • quote:

hocam bu arkadaş harbi sorunları var şimdide diyorki g 510 ve hdd sorununum varmış ben yazmışım

tinermi cekiyor acaba

boşver. öncedende biliyorum bu arkadaşı. mesajlarını gereksiz romanlarıyla doldururdu.
  • quote:

quote:

Başlığı ayrı içeriği ayrı mesaja baksam akşam evin yolunu bulamam. Siz benim yerime bakın sonra bana söylersiniz.

başlık oysa içerikde odur değilmi.. bu arada sorunu başka bir xp yükleyerek cözdüm

Sizde anlama özürlülüğü var anlaşılan. Başlık neyse içerik de odur demişsiniz. Bende size başka bir konudan başlık ve içerik örneği yazdım ki her başlık ile içeriğin uyuşmadığını anlayabilirsiniz diye. Tabi sizde zekanın kırıntısı dahi olmadığı için verdiğim örneğin size ait olduğunu yazdığımı anlama zevzekliğine ulaşmışsınız.

Yardımcı olmaya gayret ettiğim her forum kullanıcı bir teşekkür ile ayrılmıştır. Arada pürüzler olmuyor değil tabiki, tıpkı sizde olduğu gibi bu durumda da "block" özelliği devreye giriyor ki insan yaptığı hatadan ders alsın ve aynı hatayı iki defa tekrarlamasın..

• dopac34 kullanıcısına yanıt
    cek git konumdan o zaman istenmiyor işte forumda post kasmaktan başka bir işe yaramıyorsun her actığım konumu kirletiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.