Şimdi Ara

xp de oturum açıyorum ama hemen kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xp de başlangıç ekranında tek kullanıcı var ve bu kullanıcıdan xp ye normal giriş yapıorum. ama oturum açılıyor diyor ve masaüstü görünür görünmez oturum kapatılıyor diyor ve tekrar karşılama ekranına girip oturum açmak için tıklayın diyor. çözemedim. güvenli modda administrator de hiçbir şekilde giriş yapmıyor, yardım ederseniz sevinirim...

• Bu sorun benimde başıma geldi ancak ben işin kolayına gidip yedekleri başka bir PC ye alıp C: yi formatlamıştım.
    Ancak diğer PC de HDD ye virüs taratması yapmadım.Muhtemelen virüs girmiş PC ye.Tabi ben böyle yazdım diye direkt format a başlamayın.Diğer arkadaşlarında yorumlarını alın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FsG

arkadaşlar xp de başlangıç ekranında tek kullanıcı var ve bu kullanıcıdan xp ye normal giriş yapıorum. ama oturum açılıyor diyor ve masaüstü görünür görünmez oturum kapatılıyor diyor ve tekrar karşılama ekranına girip oturum açmak için tıklayın diyor. çözemedim. güvenli modda administrator de hiçbir şekilde giriş yapmıyor, yardım ederseniz sevinirim...

bu nezaman oldu acaba ? büyük ihtimal birşeyler yaptın ve sonrasında oldu. kendiliğinden olacak bir şey değil. bir düşün bakalım biraz ipucu ver.

bu arada başlangıç disketi yada cd si ile açmayı da deneyebilir daha sonra tarama yada sistemi geri yükleme yapabilirsin

geçmiş olsun

kolay gelsin

• Ben bir ihtimal söyleyeyim.

Lisansız XP işletim sistemlerinde 30 gün kullanmana izin verir. 30 gün içinde internet üzerinden aktive etmeni ister. 30 gün sonunda ise aynı dediğin gibi olur. Bilgisayarın açılır. tam masaüstüne gelecekken oturum kapatılır ve karşılama ekranında bekler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.