Şimdi Ara

Xp De Java Tabanlı Sitelerde Oto Doldurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi çalışmalar. Vodafone bayiisi olduğumuz için Win XP kullanmamız gerekli bilgisayara. Format attık her program tıkır tıkır çalışıyor. Vodafone un sistemine internet explorer üzerinden giriş yapıyoruz. Kullanıcı adı şifre bölümü otomatik dolduruyordu eskiden. Şimdi doldurmuyor. İE 8 yüklü bilgisayarda. Acana ne yapmam gerekli?

Not: Diğer sitelerin kullanıcı adı ve şifreleri otomatik doluyor.

• IE8'i açın. Araçlar menüsünden Internet Seçenekleri'ne tıklayın.
    Karşınıza gelen pencerede İçerik sekmesini görüntüleyin ve Otomatik Tamamla bölümündeki Ayarlar butonuna tıklayın.
    Bu adımda Formlardaki kullanıcı adları ve parolalar ile Parolaları kaydetmeden önce beni uyar kutucuklarını işaretleyip Tamam butonunu kullanın. IE8 herhangi bir sitede kullanıcı adı ve şifre ile oturum açtığınızda bu bilgilerin daha sonra hatırlanmasını isteyip istemediğinizi soracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

IE8'i açın. Araçlar menüsünden Internet Seçenekleri'ne tıklayın.
    Karşınıza gelen pencerede İçerik sekmesini görüntüleyin ve Otomatik Tamamla bölümündeki Ayarlar butonuna tıklayın.
    Bu adımda Formlardaki kullanıcı adları ve parolalar ile Parolaları kaydetmeden önce beni uyar kutucuklarını işaretleyip Tamam butonunu kullanın. IE8 herhangi bir sitede kullanıcı adı ve şifre ile oturum açtığınızda bu bilgilerin daha sonra hatırlanmasını isteyip istemediğinizi soracaktır.

üstadım dediğini denedim zaten yine de olmuyor. eskiden olmasa site böyledir diyeceğim ama oluyordu.
  • Valla siteyi bilmediğim için farklı bir şey söyleyemeyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.