Şimdi Ara

XP'de genel sorun ! acilllll!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda XP yüklü. Cumartesi günü sistemimi kapattığımda herşey normal olarak çalışıyordu. Ancak bugün bilgisayarı açtığımda başlat menüsünün üzerine gri bir çubuk gelmiş. Simgeler görünmüyor. Klavyeden start tuşuna bastığımızda açılan menü ekranın sol üst köşesine geliyor. Gelen menüde hızlı başlatın seçenekleri görünüyor fakat başlat, çalıştır,ayarlar ve programlar seçenekleri görünmüyor. Klavyeden yön tuşları ile aşağı gelip eneter tuşuna basınca yan menüler açılıyor. Gelen yazılar küçülmüş olarak geliyor. Programlar kısmındaki exe dosyalar hata verip çalışmıyor. Bilgisayarıma tıklayıp açınca disk bölümlerini görüyorum ancak simgeleri yok. Menü çubuğundaki ileri -geri çubukları yok. Genel olarak XP 'nin menülerinde sorun var.

Sistemimi daha önceki bir güne geri yükleme yaptım. Değişiklik olmadı.
    Ekran kartının driveri kaldırdım. Değişiklik olmadı.
    XP nin üzerine kurulum yaptım. Değişiklik olmadı.

Bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.

• farklı bir kullanıcı oluşturup açmayı denediniz mi? o şekilde deneyip bir sonucu söylerseniz sevinirim.

İlginç bir şekilde windows xp "h" harfine bastığımda araç çubuğunda açık bir klasör penceresi varsa, bunu ekrana açıyor.

Nerede bastığımın hiç önemi yok, h harfi çıkmadığı gibi, bu pencerelerin hepsini sırayla açıyor. Ne zamanki bütün klasör pencereleri kapanıyor, o zaman içinde "h" harfi geçen birşey yazabiliyorum.

Kısayol atanmış gibi sanki...

Sorunun ne olduğu konusunda fikri olan var mı?
  • XP nin üzerine kurulum yaptım. demişsiniz. Yani diski formatlamadan yeni bir sistem kurmak. Bu şekilde windows dosyaları değiştiriyor ama sistem tamamen değişmiyor diye biliyorum. Bence dosyalarınızı yedekleyip temiz bir format çekin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.