Şimdi Ara

Xp'de Açılış Şifresi Ekranını Otomatik Geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows Xp'de Administrator olarak bilgisayarı açtığımda şifre koysamda koymasamda her defasında o ekran gelmekte.2000'de kullanıcılar bölümünden bunu otomatik geçmesini sağlayabiliyordum.Xp'de bu yok mu?

• denetim masası/ kullanıcı hesapları/ kullanıcıların oturum açma kapama şekillerini değiştirde
  • ben kendi yaptığımı söyleyeyim: MS'in Powertoys'unu kur(ihtiyacınız olan tweakui) burada LOGON kısımda kullanıcı adını ve şifreni gir kaydet ve kapat bilgisayarı birdahi sefere açığında şifre sormayacaktır. Bunu registry'den halletme metodu da mavcut.
  • bunun başka bi yolu yok mu extra program kullanmadan
  • kullanıcıların oturum açma kapama şekillerinde yok.registry den nasıl yaparız?
  • Ben de de Admintrastor hesabı ASP.NET Machine A.. olmuş ve sınırlı+şifreli(ama şifre değiştir dediğimde eski şifreyi sormuyor) haline gelmiş.
    Ayrıca tek kullanıcı kullanmama+şifre koymamama rağmen rağmen kullanıcı karşılama ekranı geliyor ve sadece kendi kullanıcı adım war ve onu seçip açıyorum bunun olması çook saçma. Şifre yok bişi yok ama kullanıcı karşılama ekranı gelior.
  • Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre akranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim Symmetrical
  • denetim masası/ kullanıcı hesapları/ kullanıcıların oturum açma kapama ya sifrede bir kere girsen bir daha sormuyor zaten
  • Teşekkürler işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symmetrical

Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre akranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla

Eyvallah,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 23 Kasım 2012; 16:30:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.