Şimdi Ara

XP CD ÇEKİYORUM AMA PC AÇILIŞTA OKUMUYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win xp home edition takıyorum okuyor, benim çektiğim xp prof açılışta okumuyor... Nero da yanlş çekimmi yapıyorum acaba?

• naasıl çekiosun cd yi?cdnin içindeki dosyaları tut sürükle falan mı?büyük ihtimal öyle yapıyosndur
  • cd ye klasör içinde falanmı atıyorsun?
  • nasıl çekecem başka
  • ss alıp forma koyma imkanın varmı? çektiğin cd içeriğini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaMNN

ss alıp forma koyma imkanın varmı? çektiğin cd içeriğini?

bencede koymalısn??
  • Cd içeriğini iso kalıbına çevirmen lazım, sonra onu yazdıracaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • poweriso yükleyin

cd yi takıp .daa olarak imajını alın
    .daa imajını diske yazın.

genellikle iso programları para ister. o yüzden .daa formatına çevir dedim
  • neroda cd kopyala demen yeterli
  • Arkitrom doğru cevabı vermiş ama başka arkadaşların yazdıkları harbiden çok komik.

chic-c
    nasıl çekecem başka
    diye sormuşsun.e böyle çekersen hiçbir işe yaramaz işte.

DaMNN
    demişsin.SS alıp buraya cd nin içeriğini koysa ne farkeder koymasa ne farkeder?
    cd görünüşte doğru yazılmış olsa bile,yani direk dosyalar cd üzerinde olsalar,klasör içinde olmasalar kaç yazar?
    Boot.ini dosyasını görebileceğin doğaüstü bir gücün mü var?Boş Boş konuş anca

arslanorios
    bencede koymalısn??
    senin yaptığın hepten acayip.Hem gereksiz post atıyosun hem de bir yanlışı ısrarla devam ettiriyorsun.

grrdn ve carisma_halid sizin önerileriniz doğru olabilir ama kulağı ters taraftan tutmanın ta kendisi.

Tekrar konu sahibine dönelim.
    E başka nasıl yazdırcam diye sormuş
    Anlatayım kulağına küpe olsun.

Bootlu herhangi bir cd,illa xp cdsi olması gerekmiyor,senin yönteminle yazdırdığın zaman çalışmazlar.Çünkü bootlu bir cd de senin gözünle göremeyeceğin,kopyala yapıştır ile müdahale edemeyeceğin bir dosya vardır.O yüzden nero gibi bir program ile cd/dvd kopyalama yapmalısın.
    bu kopyalama işlemi esnasında cdnin "BOOT" edilebilmesini sağlayan gerekli dosya ya da dosyalar da kopyalanır.

• quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

neroda cd kopyala demen yeterli

Eğer elinde sadece XP Pro dosyaları varsa yani, cd veya cd kalıbı yoksa; Ultraiso, Magiciso,Poweriso vs vs. bir çok programla uygun cd kalıp dosyası oluştrabilir ve cd çekebilirsin..... Kalıp dosyası oluşturuken Xp Home CD sinin boot kısmını bile kullanabilirsin......

Ayrıca Nlite ilede sorunsuz bir şekilde bu dosyaları kullanarak cd çekebilirsin... Bu şekilde boot kısmını oluşturmakta zorluk çekmezsin..... Bence fazla bilgin yoksa Nlite ile devam et......

Hadi kolay gelsin.........

• quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

DaMNN
    demişsin.SS alıp buraya cd nin içeriğini koysa ne farkeder koymasa ne farkeder?
    cd görünüşte doğru yazılmış olsa bile,yani direk dosyalar cd üzerinde olsalar,klasör içinde olmasalar kaç yazar?
    Boot.ini dosyasını görebileceğin doğaüstü bir gücün mü var?Boş Boş konuş anca

demişsin bay çok bilmiş adam eğer Winxp die bi klasör açıp elindeki işletim sistemi dosyalarını direk o klasör içerisine sürükle bırak yöntemiyle cd ye yazdırdıysa ? ben onu öğrenmek için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMNN -- 8 Ağustos 2008; 16:53:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

neroda cd kopyala demen yeterli

aynen katılıyorum arkadaşa nerodan cd kopyalayı seç cdye yazdır çalışır sorun olmaz
  • Sürekli bırak mı yapıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.