Şimdi Ara

XP BAŞLANGIÇLA İLGİLİ Bİ SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp açıldıktan sonra kullanıcı adı çıkıo ve tıklamak gerekio, nasıl otomatik açılmasını sağlayabilirim?

• denetim masası kulanıcı hesapları kulanıcı oturum açma kapama şeklini değiştir karşılama ekranındaki tik işaretini kaldır düzelir arkadaşımm kolay gelsinn....
  • +1
  • bunu ben de yaptım ama bu sefer de açılış ekranı deişio sadece, otomatik açılmıo, windows 2000 de başlangıçta şifre soruo ya aynen o ekran çıkıo, bu arada xp home edition kullandıım xp
  • Kullanıcı sayısını 1 e düşürürsen açılışta sormaz
  • tek kullanıcıya indirmeden yapmak mümkün mü?
  • bilgisayarım sag tıkla özellikler gelişmiş başlangıç ve kurtarma ayarlar da kurtarma saniyelerini sıfırlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orayla ne alakası var
  • Tek kullanıcıya indirip şifreyi kaldırırsan olur.Başka türlü olmaz.Mantık dışı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

tek kullanıcıya indirmeden yapmak mümkün mü?

sanmıyorum ama belki başka bir yol bilen birisi vardır...ama görünüşe göre yok
  • diğer kulanıcını yine kulanıcı hesaplarından mesala administrator guest gibi kulanıcı isimleri görüceksin guest olanın altında guest hesabı açık diye yazıyosa üstüne bidefa tıkla konukhesabını kapat a tıklarsın eyer söylediğini doğru anlamışsam düzelicektir
  • ztn kapalı
  • Kullanıcı hesaplarından tek hesaba düşür. Guest'e dokunma, olduğu gibi kalsın. Sorun çözülür.
  • Ewet arkadaslar benim sorunumda aynı. Yani winXp acılısta klasik kullanıcı secimi ve parola soma ekranı cıkıyor. Tek kullanıcı kayıtlı ve parola yok. Ama acılısta yinede o ekran cıkıyo.
    Anlattıgınız sekilde,
    Baslat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları tıklayıp açılış seceneklerini degistir yapınca alttaki resimdeki uyarı cıkıyor ve secim yapamıyorum.

XP BAŞLANGIÇLA İLGİLİ Bİ SORUM VAR

Bu olay kendiliginden olustu ama sanıyorum oto-update den sonra oldu.
    Varmıdır buna bi care?

Uyraı yazısı
  • forumda uzun yazı ve resim gönderilemiyor. parça parça vereceğim

welcome ekranı ve hızlı kullanıcı geçişini client services iptal etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 4 Kasım 2005, 19:30:57 >
  • yerel ağ bağlantılarının özelliklerinde client serv.for netware i iptal et
  • eğer windowsun otomatik açılmasını istiyorsan tweakui'yi bulup c:\windows\system32 kalsörüne 4 dosyayı kopyalayacaksın. sonra denetim masasından login'e girip auto login'i seçeceksin

---
    2 dakika'ya şurda yardım edelim diyoruz dinleyen yok
  • tweakui yi nereden bulacam
  • daha kolayı var. ağ bağlantılarımı sağ tıkla. özellikler de. karşına gelen ethernet denetleyicisini de sağ tıkla ve öellikler de. orada menu içinde netware yuklu ise kaldır. yüklü dğeilse yeniden yukle. sonra sistemi yeniden başlat ve her şey normale donsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 5 Kasım 2005, 22:16:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.