Vista Transformation Pack 5.5 kullananlar pek denemesin. Çünkü açılışta Hoş Geldiniz yazısı çıkmıyor, Windows Vista fonu çıkıyor.
Ha ama fonu değiştirme yöntemlerini deneyerek fon değişebilir (Bitmap kısmından). Ama yazıyı değiştirseniz bile göremiyorsunuz
valla doğru yazı çıkmıyo ama resim değişir.
Saol kardes deneyelim bakalım olacakmı
esas şu ilk açılışta çizgilerin geçtiği ekranı nasıl değiştireceğiz.. oraya çok gıcık kapıyorum hem rengi simsiyah aslında msconfig den kapatabiliyorum ama oraya daha güzel bişeyler koymak lazım
msconfig de adı ne olarak geçiyor. o dosyayı bulup bana yollar mısın_? ben de vista yok ta :)
Teşekkürler güzel oldu.
ya b şey olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: muthishack
ya b şey olmadı
konuyu fazla aradın mı?ayrıca bence sen yapamadın hemen "ban"lamana gerek yok.
saol dostum
zamanında çok ugrasmıstım şimdi çok basıt gelıyor
bunu vista ya yapma imkanı yok mu ??
Teşekkürler
ben bu şekilde değil başka bir yöntemle denemiştim, format atmak zorunda kaldım
aslında pekde gerek yok hani bir müddet sonra insan sıkılıyor
11 Karakterli olma Saçmalığı'da neren çıktı . Biz hergün WİNDOWS İçinde yatıp kalkıyoruz 11 Karakterli olmasına gerek falan'da yok .
Ben ve DeHsHeT Arkadaşımızla beraber 2 tane XP Yazı değişimi programı yaptık . İnanmayana yollaya biliriz . Bunları kurduğunuz takdir her yer değişecektir Başlat , açılış ekranı vede xp içinde gelen uyarılar hatalar bir çoğu yeri makara haline getirdk uzun bir uğraşımızı aldı ama yapmamıza deydi .
3 Adımdan oluşuyor ve kurulumu çok basit. Setup haline getirdik , yani böle programlarla uğraşmaya gerek yok .
Ama bu yaptıklarımız tabiki kendimiz için 2 Tane yaptık birisinde Powerx Yazıyor Diğerinde dehshet . Henüz daha başkalarına göre ayarlamalar yapmadık . İleride onu'da yapıcaz inşallah.
Yaptığımız programı incelemek isteyen varsa göndere bilirim
Tamamen kendi emeğimizdir . Sadece setup yapmak için Kullanılan Program ( İnstall Creator ) a aittir.
Ayrıca bu senin anlattıkların sadece ( System32 de bitmiyor , en ufak bir hatada çok hatalar alabılıyorsun düzeltmesi ise günlerini alabiliyor bilmeyenler için , eminimki bilenler içinde alır. Tam ayrıntılı bilinmediği için )